Visningsresor

Visningsresor

City & Country Homes visningsresor är allt annat än traditionella visningar med guide, sightseeing och en fullsatt buss med massor av hugade spekulanter på få utvalda objekt.

Vi på City & Country Homes ordnar istället individuellt anpassade visningar av ett antal personligt utvalda objekt, utvalda efter de krav och önskemål du angivit oss och utan köptvång. Visningarna sker av en eller flera lokala samarbetspartners, som för din trygghet alltid är lokalt registrerade mäklare och byggföretag. Vi ordnar en mötesplats och tid som passar dig och visningen sker i lugnt tempo och med bil om så krävs.

Din enda utgift är resan till och från den överenskomna mötesplatsen. Vi tar hänsyn till dina önskemål och möjligheter om tidpunkt och plats.

Vi berättar för dig vilken flygplats som är bäst att resa till, lämpliga flygbolag, hotell, hyrbil, eller tåg och buss till orten/mötesplatsen där visningarna kommer att utgå från. 

Om du efter vår visning blir intresserad av ett eller flera objekt, kontaktar du bara oss. Som svensk registrerad mäklare ger vi dig råd och hjälp om finansiering, juridik, byggtekniska frågor och kontraktsförfarande. Det är viktigt att understryka att det inte kostar något extra att anlita oss vid ett fastighetsköp. Det kan snarare bli dyrare att inte göra det, då du som köpare lätt kan lockas till att jämföra med lokala, kanske oregistrerade, mäklare som lockar med extremt billiga bostäder eller att du sköter din finansiering och skriver kontrakt på plats. Kontakta oss om du vill bli tilldelad ytterligare en visning. Du kan avvakta om du känner att du ännu inte funnit det rätta huset eller den rätta lägenheten bland de utvalda objekten.

Hur bokar jag min personliga visningsresa?
Börja med att fylla i vår Intresseanmälan, där du meddelar för oss var, när och vad för slags boende du söker utomlands. Efter det kan du sända oss ett e-brev om önskad tid och plats för visning.