Ska du sälja?

Skall du sälja din bostad utomlands?

Om du vill ha hjälp med att sälja din bostad i utlandet så kan vi på City & Country Homes ordna detta. Du funderar kanske rentutav på att permanent bosätta dig utomlands och vill ha hjälp med att sälja din bostad i Sverige. Tryggheten med att anlita en svenskregistrerad mäklare vid försäljning av din bostad utomlands är att du får en svensk eller skandinavisk köpare, vilket kan kännas tillfredställande.

Vi annonserar ut din bostad på Internet via olika fastighetsportaler, på vår hemsida, i dagstidningar och på mässor i Sverige, Danmark och Norge. Din bostad blir väl synlig för intresserade köpare i Sverige och Skandinavien. Annonsen för ditt hus eller lägenhet finns även på Internet; blocket.seboneo.se, bovision.se, mowido.se och cchomes.se (vår egen hemsida).

Om du skall bosätta dig permanent utomlands, har vi en möjlighet som svenskregistrerad mäklare att bjuda ut din bostad i Sverige till försäljning i Sverige. Vi annonserar ut din bostad på bovision.sehemnet.se,  hittahem.se och cchomes.se (vår egen hemsida), i dagstidningar och i den lokala dagstidningen för det län och kommun där din bostad ligger.

Kontakta oss via e-post eller ring.