Om oss

Fastighetsbyrån City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i Båstad i södra Sverige. Vi är auktoriserade fastighetsmäklare vilket innebär att vi är kontrollerade av FMI-Fastighetsmäklarinspektionen. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet. Vi är civilekonomer med tilläggsutbildningar. Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.

Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i Sverige och dessa marknadsförs, förutom i Sverige, också i Europa, inkl. Danmark, på immowelt.de, boligstedet.dk och andra fastighetsportaler.

Vi förmedlar och marknadsför även bostäder till salu i Sverige för europeiska medborgare i de områden i Sverige européer speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende. Här är vår styrka de kontakter vi har med fastighetsmarknaden i Europa.

Som registrerade fastighetsmäklare i Sverige har vi också rättighet och möjlighet att hjälpa till med försäljning av bostäder i Sverige, t.ex. vid en permanent flytt utomlands.

Genom aktiv marknadsföring på Internet, som boneo.se,  hemnet.se, bovision.se, blocket.se och cchomes.se (vår egen hemsida) och dagstidningar och bomässor blir våra bostäder mycket synliga på den svenska och skandinaviska bomarknaden. Vi arbetar hela tiden aktivt med att finna lämpliga och prisvärda bostäder utomlands. Lämpliga anser vi att de är när bostäderna motsvarar de krav vi svenskar ställer på standard, kvalitet och prisläge. Vi måste dock ta hänsyn till de förutsättningar och den standard som finns på den lokala bostadsmarknaden utomlands.

När du sänder in en Intresseanmälan kontaktar vi omgående de samarbetspartners, lokala registrerade fastighetsmäklare, säljare med säljuppdrag hos oss eller byggföretag som vi vet bäst kan nå upp till just dina krav. Om du skrivit att du först vill köpa vid en senare tidpunkt eller endast vill ha förslag så tar vi hänsyn till detta och undviker ett förhastat köp. Vi återkommer till dig med ett urval av bostäder som motsvarar dina önskemål.