Rymlig 3-rumslägenhet till salu i Lauderhill

Rymlig 3-rumslägenhet till salu i Lauderhill, inbäddad i Invericial Golf Course golfbana och med ytterligare två golfbanor endast ett stenkast bort. Antingen ni spelar golf själva eller bara tycker om att njuta av en vacker utsikt över det 15:e hålet. The Horizon on Inveretary är en välskött vacker gated community som ligger på norra delen av Invericial Golf Course. Lägenheten ligger på översta våningen och vetter mot söder. Den extra djupa terrassen blir som ett andra vardagsrum. Köket har ny kyl och frys i rostfri finish, Badrummen är original, men i mycket bra skick. Båda sovrummen har vardera walk-in closet. Byggnaden har ett klubbrum, ett träningsrum och ett härligt poolområde. 16 km till stranden vid Lauderdale Beach. Med dedikerad parkeringsplats. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Fort Lauderdale. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Fort Lauderdale.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
132 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig 3-rumslägenhet bestående av hall, vardagsrum och matsal med rymligt fult utrustat kök, två stora sovrum, två badrum, två walk-in closets och en rymlig inglasad terrass som går att öppna upp.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
8 av 8, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
8-planshus
Byggnadsår
1985
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
2 677 USD/år.
Samfällighetsavgift
5 832 USD/år.
Samfällighetsregler
HOA-regler: Minsta uthyrningsperiod är 180 dagar och 1 gång per år.

Närområde

Allmänt
Fort Lauderdale ligger på den sydöstra kusten av Florida, centralt beläget mellan Miami och Palm Beach. Omfattar mer än 33 kvadratmiles med en befolkning på nästan 170 000 invånare, så är Fort Lauderdale den största av Broward County's 31 kommuner och den åttonde största staden i Florida. Omfamnas av Atlanten, New River och en myriad av vackra inre vattenvägar, så lever Fort Lauderdale verkligen upp till dess beteckning som "Amerikas Venedig".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

7050 NW 44th St, Lauderhill
Florida

Pris:
165 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
132 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
C10203365

Dela

Till toppen