3-rumslägenhet i Fort Lauderdale till överkomligt pris

3-rumslägenhet i Fort Lauderdale till överkomligt pris. Helt renoverad lägenhet i östra Fort Lauderdale, smakfullt omdesignad med kvalitetsmaterial och utförande och läget är det perfekta stället nära Fort Lauderdale Beach och all service. Nya rostfria vitvaror, köksskåp, granitplattor, helt renoverat badrum, nyare luftkonditionering och nya laminatgolv. Byggnaden erbjuder en uppvärmd pool, grillplats, shuffleboard och är bekvämt beläget nära restauranger, affärer och stranden. Med parkeringsplats på området. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Fort Lauderdale. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Fort Lauderdale.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
74 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad helt nyrenoverad 3-rumslägenhet bestående av entré och vestibul, fullt utrustat kök med frukostbar, vardagsrum och matsal, två sovrum och ett badrum, samt en mindre uteplats vid entrén.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
2 av 2, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
1964
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
1 484 USD/år.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Fort Lauderdale ligger på den sydöstra kusten av Florida, centralt beläget mellan Miami och Palm Beach. Omfattar mer än 33 kvadratmiles med en befolkning på nästan 170.000 invånare, så är Fort Lauderdale den största av Broward County's 31 kommuner och den åttonde största staden i Florida. Omfamnas av Atlanten, New River och en myriad av vackra inre vattenvägar, så lever Fort Lauderdale verkligen upp till dess beteckning som "Amerikas Venedig".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

2111 NE 56th St, Fort Lauderdale
Florida

Pris:
112 500 USD
Antal rum:
3
Boarea:
74 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
C10167228

Dela

Till toppen