4-rums etagelägenhet på Miami Beach med terrass och havsutsikt direkt på strande

4-rums etagelägenhet på Miami Beach med terrass och havsutsikt direkt på stranden. Njut av den fantastiska havsutsikten från denna etagelägenhet i Miami Beach med 3 sovrum där glas från golv till tak ger en magisk känsla. Lägenheten har vardagsrum med dubbel takhöjd och terrassen löper längs med hela lägenheten. Det finns ett fullt utrustat kök, matsal, 2 badrum, 3 sovrum varav ett med eget badrum. Lägenheten ligger i sydöstra delen av byggnaden och byggdes omkring år 1990 i det som tidigare var konferens och clublokaler i dåvarande Hilton, Playboy Plaza. Lägenheten är på översta planet i denna lägre del av byggnaden men samtidigt på 3:e planet, så man kan ta trapporna upp. Att ta sig ned till stranden tar en minut. LCD TV med stort kanalutbud finns i vardagsrummet och bredband finns. Den stora poolen med Tikibar ligger på Södra sidan om byggnaden, precis nedanför lägenheten, vilket innebär att man har sol hela dagen. (Ofta ligger poolen på östra sidan om byggnaden vilket innebär att man då inte har sol på eftermiddagen)

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
130 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 4-rums etagelägenhet bestående av entré och hall, fullt utrustat kök, vardagsrum och matsal, tre sovrum, två badrum, tvättavdelning och stor terrass med underbar utsikt över havet och stranden.

Lägenhet

Upplåtelseform
Friköpt
Våningsplan
3 av 4, hiss finns

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Byggnadsår
1990
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Miami Beach är en stad i Miami-Dade County i Florida i USA. Staden har en areal på 48,5 km², och har ca 90 000 fasta invånare. Miami Beach ligger på en barriärö i sydöstra Florida cirka 6 kilometer öster om centrala Miami. Staden, som grundades 1912, är en av USA:s mest kända badorter och känd för sina många hotell i Art Deco-stil. The South Beach Art Deco District är en nyckfull samling av mer än 800 arkitektoniskt skyddade byggnader från 1930-talet och 1940-talet. Området har fina boutiquehotell återgång och Miami Beach finaste restauranger, nattliv och spa. North Beach Ocean Terrace har snabbt blivit en mindre version av South Beach, med inbjudande oceanfront hotell och kaféer. Strandnära promenader längs med östra sidan av ön. Haulover Park för fiske, cykelturer, tennis eller golf.

Castle Beach Club, f.d. The Playboy Hotel. Området har direkt tillgång till stranden, en utomhuspool och soldäck, gym, restaurang, poolbar, en livsmedelsbutik på plats, varuautomater, tvättstuga, kemtvätt, ryskt och turkiskt bad. Solstolar vid poolen, med Wi-Fi. Bara 10 minuters bilresa från South Beach och Bar Harbor, och endast 20 minuters bilresa till Miami internationella flygplats. I byggnaden finns gym, tennisbana och stor pool, samt ett privat SPA. På resorten finns barer, restauranger, poolområde med bar & grill, turkiskt bad, livsmedelsbutik, affärer, Bil/moped uthyrning, flertalet researrangörer för utflykter, en stor teater samt festlokal där olika arrangemang anordnas.
Närservice
På resorten finns ca. 700 st. lägenheter och byggnaden är belägen i området "Millionaires row", ett av de finaste områdena på Miami Beach , Florida. Adress: 5445 Collins Ave. Miami Beach.
Övrigt
Lägenheten hyrs idag ut av ”Rent in USA” med personal i Sverige och USA (talar svenska). Denna välrenommerade lägenhet har hyrts ut under flera år, med fina recensioner och många återkommande gäster.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Castle Beach Club, Miami Beach
Florida

Pris:
888 000 USD
Antal rum:
4
Boarea:
130 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
C10591197

Dela

Till toppen