Tip top fritidshus i Venice Beach, Florida till överkomligt pris

Tip top fritidshus i Venice Beach, Florida till överkomligt pris. Njut av ett underhållsfritt boende i en 55+ gemenskap. Prisvärd samfällighetsavgift på 135 USD per månad inklusive vatten, avlopp och sophantering. Smakfullt uppdaterad med 2 sovrum 2 badrum, egen tvättstuga. Inhägnad Lanai med luftkonditionering. Bara ett fåtal minuter med bil till stranden, bank, shopping, restauranger och centrum. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Venice Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Venice Beach och Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 2 sovrum
Boarea
106.5 m2
Rumsbeskrivning
Det finns ett rymligt vardagsrum, lounge med hemmakontor, Fullt utrustat kök med frukostbar, matplats, hall, två sovrum och två badrum, tvätstuga och förråd med verkstad och ett uterum. Med terrass och trädgård.
Kök
Fullt utrustat kök med frukostbar.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Mobile Home
Byggnadsår
1996
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Plintar
Grundmur: Plintgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Plåt
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Tip top fritidshus i Venice Beach, Florida till överkomligt pris. Njut av ett underhållsfritt boende i en 55+ gemenskap. Prisvärd samfällighetsavgift på 135 USD per månad inklusive vatten, avlopp och sophantering. Smakfullt uppdaterad med 2 sovrum 2 badrum, egen tvättstuga. Inhägnad Lanai med luftkonditionering. Bara ett fåtal minuter med bil till stranden, bank, shopping, restauranger och centrum. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Carport för en bil.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 342 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 443 USD/år.
Serviceavgift: 135 USD/mån.

HOA-regler. En av köparna måste vara 55 år eller äldre. Minst 1 månads uthyrning. Inga husdjur tillåtna.

Pool, klubbhus, shufleboard, bibliotek m.m. på området.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Strax söder om Sarasota längs Floridas finkorniga stränder längs med gulfkusten finns vackra Venice Beach som erbjuder 23 km stränder från Casey Key till Manasota Key och massor av fritidsaktiviteter, kitesurfing, fiske och båtliv. Fossiler kan hittas i överflöd genom siktning av sanden. Golfare kan njuta av utmärkta banor i hela Venice-området. Venice är också en Florida Main Street City - dess centrum pryds av norditaliensk arkitektur och vackert anlagda boulevarder som går tillbaka till den ursprungliga stadsplanen från år 1925 och påminner om den italienska staden Venedig vars namn kustorten lånat.
Kommunikation
3,9 km till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Venice Beach, Florida
Florida

Pris:
160 000 USD
Antal rum:
5
Boarea:
106.5 m2
Tomtarea:
342 m2
Ref.nr
CN6103435

Dela

Till toppen