1-plansvilla med uppvärmd pool och jacuzzi i Champions Gate

Fin rymlig 1-plansvilla med uppvärmd pool och utomhusjacuzzi i mycket efterfrågade Champions Gate bara några få minuter från Disney. Detta är en professionellt inredd villa som säljs fullt möblerad till en mycket hög standard och villan har pool, utomhusjacuzzi och ett spelrum. Uppgraderad med rostfria hushållsapparater, granitbänkskivor och vackra köksskåp. Ett flertal plattskärms-TV i villan. Med skyddande lanai vid poolen. Månatlig HOA-avgift, samfällighetsavgift, täcker 24-timmarsbevakning, kabel-TV, internetuppkoppling, hemsäkerhetsövervakning, daglig avfallshämtning och fri användning av klubbhuset. Denna fastighet har en mycket bra uthyrningshistoria och även med medföljande framtida bokningar. Både hemägaren och gästerna kan också njuta av de kostnadsfria semesteranläggningarna, inklusive vattenparken i Champions Gate, som heter Oasis Club. Klubbhuset har ett gratis gym, vattenparken har en "lazy river", två pooler och i klubbhuset finns även en biograf, ett affärscenter, barnpassning och ett spelrum. Pool Tiki bar och inomhus och utomhus restaurang, luftkonditionerade cabanas och du har Champions Gate golfbana inne på området. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Orlandoområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandoområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
207 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad layout i denna rymliga 1-plansvilla bestående av entré och hall, stort kombinerat vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med frukostbar, fyra sovrum, tre badrum, tvättavdelning, samt öppen och täckt terrass vid den stora poolen och utomhusjacuzzin
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
El
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Stucco
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
1442
Övrigt
Fin rymlig 1-plansvilla med uppvärmd pool och utomhusjacuzzi i mycket efterfrågade Champions Gate bara några få minuter från Disney. Detta är en professionellt inredd villa som säljs fullt möblerad till en mycket hög standard och villan har pool, utomhusjacuzzi och ett spelrum. Uppgraderad med rostfria hushållsapparater, granitbänkskivor och vackra köksskåp. Ett flertal plattskärms-TV i villan. Med skyddande lanai vid poolen. Månatlig HOA-avgift, samfällighetsavgift, täcker 24-timmarsbevakning, kabel-TV, internetuppkoppling, hemsäkerhetsövervakning, daglig avfallshämtning och fri användning av klubbhuset. Denna fastighet har en mycket bra uthyrningshistoria och även med medföljande framtida bokningar. Både hemägaren och gästerna kan också njuta av de kostnadsfria semesteranläggningarna, inklusive vattenparken i Champions Gate, som heter Oasis Club. Klubbhuset har ett gratis gym, vattenparken har en "lazy river", två pooler och i klubbhuset finns även en biograf, ett affärscenter, barnpassning och ett spelrum. Pool Tiki bar och inomhus och utomhus restaurang, luftkonditionerade cabanas och du har Champions Gate golfbana inne på området. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Vidbyggt garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 607 m2
Typ:
Trädgård och pool, utomhusjacuzzi

Tomtbeskrivning
Pool och utomhusjacuzzi med solterrass och patio.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 6 778 USD/år.
Samfällighetsavgift: 318 USD/mån.

Skandinavisk uthyrningsservice för nyckelutlämning, städning och tvätt (som hyresgästen betalar för), samt 24 h/7 dgr service om era hyresgäster vill ha extra service (som hyresgästen betalar för) kan kopplas till - hör med oss om kostnad för denna trygga service till er uthyrning med ex. airbnb.com och homeaway.com.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Champions Gate® omfattar 622.5 hektar sydväst om Walt Disney World Resort - Champions Gate® välkomnar besökare precis utanför sin I-4 exit med ståtliga rader av höga palmer bakom vackert utformade dubbla grindar. Med 36 håls championship golfbana designad av den internationella golfaren Greg Norman, är Champions Gate® golfbana är som ingen annan golfanläggning i världen. Golfanläggningen har också en 3 500 m2 klubbhus som har en pro shop, rymmer fullservice festlokal med plats fär upp till 300 gäster och en bar med fullständiga rättigheter. David Leadbetter, är instruktör och en av många världsberömda professionella golfspelare, inklusive Nick Price, Ernie Els, Michelle Wie, Trevor Immelman, Ian Poulter och Greg Norman - har valt ChampionsGate® för "The Leadbetter Golf Academy".

Villas på Champions Gate

Ligger i hjärtat av centrala Florida ligger Villas at ChampionsGate, ett lyxigt tillflyktsort som ligger bara några minuter från Orlandos toppattraktioner. Greg Norman-designad golf mästerskap golfbana ligger i hjärtat av Orlandos främsta golfresort. kurser, formellt pool med privata badhytter, uppvärmd familjen pool med vattenrutschbana och med Orlandos enda vågbassäng, Champions 9, par-tre golfupplevelse, fem restauranger, matställen och salonger, och rumsservice 24 timmar om dygnet.

Oavsett om du planerar en golfresa med vänner, en familjesemester eller en längre affärsresa, är Villas at Champions Gate den främsta destinationen för din vistelse.
Kommunikation
Champions Gate ligger bara några få minuter med bil från Walt Disney World & andra attraktioner.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Champions Gate, Orlando
Florida

Pris:
355 000 USD
Antal rum:
6
Boarea:
207 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
607 m2
Ref.nr
CS4842868

Dela

Till toppen