1-plansvilla med pool och utomhusjacuzzi i populära Windsor Hills

Fin rymlig 1-plansvilla med pool och utomhusjacuzzi i populära området Windsor Hills, Kissimmee. Säljs möblerat. Inga grannar bakom vid tomten. Exklusivt fritidshus med uppvärmd pool och utomhusjacuzzi. King size-säng i Master bedroom och det andra sovrummet. Tredje sovrummet har en Queen-size säng medan det fjärde sovrummet har dubbla våningssängar. TV i alla sovrummen. Det rymliga köket har granitbänkskivor, rostfria vitvaror bara några år gammal, frukostbar och matplats med utsikt över poolen. Poolområdet har en skärmad täckt Lanai med gott om utemöbler och poolen har nyligen fått ny poolvärmare och pump. Spelrum i garaget. Windsor Hills bekvämligheter inkluderar ett 1 000 m2 stort klubbhus med teater, arkad, pingisbord, fitnessavdelning och diverse butiker. Utanför uppvärmd lagunpool med vattenrutschbana, utomhusjacuzzi, volleyboll, lekplats, vandringsleder och joggingleder på området. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Kissimmee i Orlandoområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandoområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
169 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad layout i denna rymliga 1-plansvilla bestående av entré och hall, stort kombinerat vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med frukostbar, fyra sovrum, fyra badrum, tvättavdelning, samt öppen och täckt terrass vid den stora poolen och utomhusjacuzzin
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
El
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Stucco
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
2641
Övrigt
Fin rymlig 1-plansvilla med pool och utomhusjacuzzi i populära området Windsor Hills, Kissimmee. Säljs möblerat. Inga grannar bakom vid tomten. Exklusivt fritidshus med uppvärmd pool och utomhusjacuzzi. King size-säng i Master bedroom och det andra sovrummet. Tredje sovrummet har en Queen-size säng medan det fjärde sovrummet har dubbla våningssängar. TV i alla sovrummen. Det rymliga köket har granitbänkskivor, rostfria vitvaror bara några år gammal, frukostbar och matplats med utsikt över poolen. Poolområdet har en skärmad täckt Lanai med gott om utemöbler och poolen har nyligen fått ny poolvärmare och pump. Spelrum i garaget. Windsor Hills bekvämligheter inkluderar ett 1 000 m2 stort klubbhus med teater, arkad, pingisbord, fitnessavdelning och diverse butiker. Utanför uppvärmd lagunpool med vattenrutschbana, utomhusjacuzzi, volleyboll, lekplats, vandringsleder och joggingleder på området. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Vidbyggt dubbelgarage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 651.5 m2
Typ: Trädgård och pool, utomhusjacuzzi
Tomtbeskrivning
Pool och utomhusjacuzzi med solterrass och patio. Öppen tomt ner mot sjön med egen båtbrygga.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 3 694 USD/år.
Samfällighetsavgift: 1 177 USD/kvartal.

Skandinavisk uthyrningsservice för nyckelutlämning, städning och tvätt (som hyresgästen betalar för), samt 24 h/7 dgr service om era hyresgäster vill ha extra service (som hyresgästen betalar för) kan kopplas till - hör med oss om kostnad för denna trygga service till er uthyrning med ex. airbnb.com och homeaway.com.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Kissimmee (uttalas med betoning på andra stavelsen) är en stad i Osceola County i centrala Florida, söder om Orlando. Kissimmee är administrativ huvudort (county seat) i Osceola County.

Invånarantalet i Kissimmee var 59 364 invånare år 2005. Stadens invånarantal har vuxit kraftigt under ett antal år bl.a. på grund av närheten till Disney World.
Kommunikation
Windsor Hills ligger bara några få minuter med bil från Walt Disney World & andra attraktioner.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Windsor Hills, Kissimmee
Florida

Pris:
329 900 USD
Antal rum:
6
Boarea:
169 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
651.5 m2
Ref.nr
CO5700580

Dela

Till toppen