Rymlig 4-rumslägenhet till salu i populära Bahama Bay Resort & Spa

Rymlig 4-rumslägenhet med stor terrass i populära Bahama Bay Resort & Spa. Denna lägenhet erbjuder allt du behöver för en fantastisk semester i Florida. Det finns ett vackert vardagsrum och matsal uppdaterad med moderna möbler, plattskärms-TV och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Bahama Bay Resort erbjuder uppvärmda pooler och vackra karibiska trädgårdar och en enastående utsikt över Lake Davenport. Området har förstklassiga faciliteter, inklusive: restaurang, vandringsleder, tennisbana, volleyboll, basket, fyra uppvärmda pooler och en brygga som sitter på Lake Davenport för att göra lite fiske. En all inclusive livsstil med kabel, Wi-Fi och 24 timmars säkerhet. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Davenport och Kissimmee i Orlandoområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandoområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
153.7 m2
Rumsbeskrivning
Kök
Fullt utrustat kök med frukostbar.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlagenhet
Våningsplan
2 av 3, hiss finns
Allmänt
Kontakta oss för att köpa lägenhet i Davenport och Kissimmee i Orlandoområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandoområdet och Florida.

Byggnad

Byggnadstyp
Byggnadsår
2002
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: "Impact windows"

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Ägarlägenhet

Bahama Bay Resort & Spa, Orlando
Florida

Pris:
149 950 USD
Antal rum:
4
Boarea:
153.7 m2
Ref.nr
CO5736232

Dela

Till toppen