2-plansvilla i spanskinfluerad stil på Palm Island, Siesta Key

Vacker 2-plansvilla i spanskinfluerad stil på Palm Island, Siesta Key endast 290 meter till stranden Siesta Key Beach. Ett område som har allt - utrymme, skönhet, komfort och privatliv i en av de bästa stadsdelarna på Siesta Key. Fyra generöst proportionerade sovrum och fyra badrum. Arkitektoniska detaljer och fina detaljer finns i överflöd, inklusive - en innergård som Medelhavsarkaderna, kockkök med utsökta bänkskivor i grön marmor, en trappa med traditionellt järnarbete och målade keramiska plattor, Lanai med välvda fönster och ett enormt stort rum med franska dörrar och synliga takbjälkar. Massor av öppna luftiga rum, och en kombination av terrakotta och trägolv i hela villan. Helt nyrenoverad och designat för Floridaboende. Placeringen av detta hem ger en enkel tillgång till världsberömda Siesta Key Beach och de närliggande läckra butikerna och restaurangerna i Siesta Village. Detta är Siesta Key när det är som bäst till ett mycket överkomligt pris. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus på Siesta Key Beach. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 4 sovrum
Boarea
247 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad layout i denna 2-plansvilla bestående av entré och hall, stort kombinerat vardagsrum, matsal, lounge, lanai, fullt utrustat separat mycket rymligt kök, fem sovrum, tre badrum, gästtoalett, tvättavdelning, samt täckt och öppen terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
Gästtoalett.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1954
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Stucco
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
435
Övrigt
Vacker 2-plansvilla i spanskinfluerad stil på Palm Island, Siesta Key endast 290 meter till stranden Siesta Key Beach. Ett område som har allt - utrymme, skönhet, komfort och privatliv i en av de bästa stadsdelarna på Siesta Key. Fyra generöst proportionerade sovrum och fyra badrum. Arkitektoniska detaljer och fina detaljer finns i överflöd, inklusive - en innergård som Medelhavsarkaderna, kockkök med utsökta bänkskivor i grön marmor, en trappa med traditionellt järnarbete och målade keramiska plattor, Lanai med välvda fönster och ett enormt stort rum med franska dörrar och synliga takbjälkar. Massor av öppna luftiga rum, och en kombination av terrakotta och trägolv i hela villan. Helt nyrenoverad och designat för Floridaboende. Placeringen av detta hem ger en enkel tillgång till världsberömda Siesta Key Beach och de närliggande läckra butikerna och restaurangerna i Siesta Village. Detta är Siesta Key när det är som bäst till ett mycket överkomligt pris. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 455 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 4 659 USD/år.


Områdets regler: minst 1 månads uthyrning.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Att Siesta-stranden hamnar på ännu en topplista är ingen överraskning. Yahoo Travel utnämner den populära stranden till en av de 10 bästa i hela världen. Med utgångspunkt från The Village når man först en ganska öde del av Siesta-stranden, norr här om den djupa kanalen som många båtar väljer för att komma ut i Mexikanska Golfen. Det är något speciellt med denna del av stranden. Få strandbesökare väljer att bada eller sola här, desto fler har det som mål för promenaden. Promenaden tar dig längs den breda stranden, en rad fina villor ligger bakom strandgräset. Efter någon halv kilometer är man framme vid strandens centrum, med den stora parkeringsplatsen (som sällar räcker till) och paviljongen med duschar, toaletter, enkel snabbmatsrestaurang och souvenirshop m. m. Det är här stranden är som bredast, den har plats för tiotusentals. Sanden - den unika. "som pudersocker eller babypuder", enligt Yahoo Travel. Vad Yahoo Travel helt glömmer bort är att sanden aldrig blir varm. Även under de allra varmaste dagarna svalkar sanden. Den består av 99 procent av kvarts, det är förklaringen. Sanden är också en av anledningarna till att den årliga utmaningen - att vinna något av priserna i sandskulpturtävlingen. Det är ingen hejd på fantasi, kreativitet och kvalitet.
Kommunikation
Endast 290 meter från stranden i Siesta Key.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Palm Island, Siesta Key
Florida

Pris:
695 000 USD
Antal rum:
8
Boarea:
247 m2
Tomtarea:
455 m2
Ref.nr
CA4153875

Dela

Till toppen