Vacker 1-plansvilla med pool i Hampton Lakes

Vacker 1-plansvilla med pool i Hampton Lakes, precis norr om för svenskar kända Solana Resort i Davenport. Denna villa har en separat matsal med ett stort glasfönster som ger gott om naturligt ljus. Rymligt Master bedroom med ett härligt badrum med dubbla handfat, badkar och separat duschkabin. Två av gästrummen är inredda med två sängar i varje sovrum för att rymma ytterligare gäster. Rummen är stora och öppna tack vare de välvda taken. Strax utanför glasdörrarna finns en privat pool där hela familjen kan koppla av och njuta av och det fantastiska Florida-vädret! Nytt yttertak och ommålad exteriör oktober 2018. Fritt bakom villan med stora apelsinodlingar. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Tennisbanor och lekplats för barn på området. Kontakta oss för att köpa hus i Davenport och Kissimmee i Orlandområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
220.7 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad layout i denna 1-plansvilla bestående av entré och hall, stort kombinerat vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet och köket som har frukostbar, och matplats, fem sovrum, tre badrum, tvättavdelning, samt terrass vid poolen och utomhusjacuzzin.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2001
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Stucco
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
435
Övrigt
Vacker 1-plansvilla med pool i Hampton Lakes, precis norr om för svenskar kända Solana Resort i Davenport. Denna villa har en separat matsal med ett stort glasfönster som ger gott om naturligt ljus. Rymligt Master bedroom med ett härligt badrum med dubbla handfat, badkar och separat duschkabin. Två av gästrummen är inredda med två sängar i varje sovrum för att rymma ytterligare gäster. Rummen är stora och öppna tack vare de välvda taken. Strax utanför glasdörrarna finns en privat pool där hela familjen kan koppla av och njuta av och det fantastiska Florida-vädret! Nytt yttertak och ommålad exteriör oktober 2018. Fritt bakom villan med stora apelsinodlingar. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Tennisbanor och lekplats för barn på området.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 497.4 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Pool och utomhusjacuzzi med solterrass och patio.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 2 964 USD/år.
Samfällighetsavgift: 465 USD/kvartal.

Tennisbanor och lekplats för barn på området.

Skandinavisk uthyrningsservice för nyckelutlämning, städning och tvätt (som hyresgästen betalar för), samt 24 h/7 dgr service om era hyresgäster vill ha extra service (som hyresgästen betalar för) kan kopplas till - hör med oss om kostnad för denna trygga service till er uthyrning med ex. airbnb.com och homeaway.com.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Highlands Reserve är ett golfområde i Davenport-området i Orlando och har villor med pool - många med en vacker utsikt över de frodiga greenerna.
Highlands Reserve är en etablerad och populär golfbana gemenskap i en idealisk situation precis utanför US Highway 27 runt en lätt 15 minuters bilresa till Disney World Resort-området. Highlands Reserves har villor i en frodig tropisk miljö bland palmträd runt Championship Golf Course.
Highlands Reserve är känt för sin Championship Golf Course och har på plats gemenskap fritidsaktiviteter som inkluderar ett klubbhus, pool och tennisbanor.
Kommunikation
Enkel tillgång till Orlando och alla parker, shopping och attraktioner.
Parkering
Dubbelgarage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Hampton Lakes, Davenport
Florida

Pris:
249 950 USD
Antal rum:
6
Boarea:
220.7 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
497.4 m2
Ref.nr
CS5000655

Dela

Till toppen