1-plansvilla vid den exklusiva golfbanan Highlands Reserve

Vacker 1-plansvilla vid den exklusiva och berömda golfbanan Highlands Reserve. Ett villaområde med rymlig känsla och denna villa har ett fritt område bakom villan och poolen. Med dubbelgarage och uppväxt trädgård. Villan har 4 sovrum, 3 badrum och en stor klädkammare. Master bathroom med dubbla handfat och ett badkar med separat duschkabin. Med två vardagsrum, ett rymligt kök med gott om köksskåp. Perfekt interiör med klinkergolv och vackra trägolv. Genom skjutdörrar kommer man ut till en helt inhägnad gård, täckt uteplats och härlig privat pool och utomhusjacuzzi. Villan är väl underhållen utan grannar bakom villan. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Davenport och Kissimmee i Orlandoområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandoområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
184 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad layout i denna 1-plansvilla bestående av entré och hall, stort kombinerat vardagsrum och matsal, ett extra vardagsrum, fullt utrustat kök med frukostbar, och matplats, fyra sovrum, tre badrum, tvättavdelning, samt terrass vid poolen och utomhusjacuzzin.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2003
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Stucco
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
1342
Övrigt
Vacker 1-plansvilla vid den exklusiva och berömda golfbanan Highlands Reserve. Ett villaområde med rymlig känsla och denna villa har ett fritt område bakom villan och poolen. Med dubbelgarage och uppväxt trädgård. Villan har 4 sovrum, 3 badrum och en stor klädkammare. Master bathroom med dubbla handfat och ett badkar med separat duschkabin. Med två vardagsrum, ett rymligt kök med gott om köksskåp. Perfekt interiör med klinkergolv och vackra trägolv. Genom skjutdörrar kommer man ut till en helt inhägnad gård, täckt uteplats och härlig privat pool och utomhusjacuzzi. Villan är väl underhållen utan grannar bakom villan. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 636 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Tomtbeskrivning
Pool och utomhusjacuzzi med solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 2 392 USD/år.
Samfällighetsavgift: 500 USD/år.

Skandinavisk uthyrningsservice för nyckelutlämning, städning och tvätt (som hyresgästen betalar för), samt 24 h/7 dgr service om era hyresgäster vill ha extra service (som hyresgästen betalar för) kan kopplas till - hör med oss om kostnad för denna trygga service till er uthyrning med ex. airbnb.com och homeaway.com.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Highlands Reserve är ett golfområde i Davenport-området i Orlando och har villor med pool - många med en vacker utsikt över de frodiga greenerna.
Highlands Reserve är en etablerad och populär golfbana gemenskap i en idealisk situation precis utanför US Highway 27 runt en lätt 15 minuters bilresa till Disney World Resort-området. Highlands Reserves har villor i en frodig tropisk miljö bland palmträd runt Championship Golf Course.
Highlands Reserve är känt för sin Championship Golf Course och har på plats gemenskap fritidsaktiviteter som inkluderar ett klubbhus, pool och tennisbanor.
Kommunikation
Enkel tillgång till Orlando och alla parker, shopping och attraktioner.
Parkering
Dubbelgarage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Highlands Reserve, Davenport
Florida

Pris:
269 000 USD
Antal rum:
6
Boarea:
184 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
636 m2
Ref.nr
CS5002836

Dela

Till toppen