Exklusiv påkostad villa utöver det vanliga i Harbour Heights

Exklusiv påkostad villa utöver det vanliga i Harbour Heights i Fort Lauderdale. En elegant foajé som leder in till det rymliga öppna vardagsrummet öppet i två plan. Sidan om en elegant matsal och ett öppet kök. Med vackra granit- och marmorgolv i hela huset. Separat vinrum och elegant kök med köksö och frukostbar. Inbyggda köksmaskiner som Miele kaffemaskin. Dubbla walk-in closets. Kontor alternativt ett femte sovrum. Uppvärmd pool och stor utomhusjacuzzi omgiven av uppväxt trädgård med landskapsarkitektur. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Fort Lauderdale. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Fort Lauderdale

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 4 till 5 sovrum
Boarea + Biarea
438.6 m2 + 100 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plansvilla bestående av: Entré och hall, vardagsrum, matsal, samt öppet kök med frukostbar och köksö, tvättavdelning, två walk-in closets, vinrum, fyra sovrum, fem badrum, stort kontor eller som ett femte sovrum, övre täckt terrass och nedre täck terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Exklusiv påkostad villa utöver det vanliga i Harbour Heights i Fort Lauderdale. En elegant foajé som leder in till det rymliga öppna vardagsrummet öppet i två plan. Sidan om en elegant matsal och ett öppet kök. Med vackra granit- och marmorgolv i hela huset. Separat vinrum och elegant kök med köksö och frukostbar. Inbyggda köksmaskiner som Miele kaffemaskin. Dubbla walk-in closets. Kontor alternativt ett femte sovrum. Uppvärmd pool och stor utomhusjacuzzi omgiven av uppväxt trädgård med landskapsarkitektur. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Trippelgarage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 928 m2
Typ: Trädgård, pool och terrasser
Tomtbeskrivning
Muromgärdad tomt med uppväxt trädgård och med stor uppvärmd pool, utomhusjacuzzi och solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 27 999 USD/år.
Samfällighetsavgift: 75 USD/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Fort Lauderdale ligger på den sydöstra kusten av Florida, centralt beläget mellan Miami och Palm Beach. Omfattar mer än 33 kvadratmiles med en befolkning på nästan 170.000 invånare, så är Fort Lauderdale den största av Broward County's 31 kommuner och den åttonde största staden i Florida. Omfamnas av Atlanten, New River och en myriad av vackra inre vattenvägar, så lever Fort Lauderdale verkligen upp till dess beteckning som "Amerikas Venedig".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Fort Lauderdale
Florida

Pris:
2 200 000 USD
Antal rum:
8
Boarea:
438.6 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
928 m2
Ref.nr
C10122878

Dela

Till toppen