Rymligt fritidshus i efterfrågade Venice Beach, 8 min. till stranden

Rymligt välskött fråscht fritidshus i efterfrågade Venice Beach, endast 8 minuter till stranden. Belägen i "Colonial Manor" som är en stor 55+ community med pool och klubbhus. Detta hus erbjuder ett konstruerat tak av PGT paneler som är bundna till en betonggrund, vilket gör huset mycket stabilt. Stor carport med plats för två bilar bredvid förråd och tvättstuga. Nära strand och shopping och restauranger i centrum. Säljs möblerad. Bra pris och läge. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Venice Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Venice Beach och hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
62.4 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Det finns ett rymligt vardagsrum, matplats kombinerat med ett kök, hall, två sovrum och ett badrum, samt tvättavdelning och förråd med WC och ett uterum. Med terrass och trädgård.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum med dusch.
WC
WC i förrådet.

Byggnad

Byggnadstyp
Mobile Home
Byggnadsår
1968
Uppvärmning
El
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Plintar
Grundmur: Plintgrund
Stomme: Plåt
Fasad: Trä
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
242
Övrigt
Rymligt välskött fråscht fritidshus i efterfrågade Venice Beach, endast 8 minuter till stranden. Belägen i "Colonial Manor" som är en stor 55+ community med pool och klubbhus. Detta hus erbjuder ett konstruerat tak av PGT paneler som är bundna till en betonggrund, vilket gör huset mycket stabilt. Stor carport med plats för två bilar bredvid förråd och tvättstuga. Nära strand och shopping och restauranger i centrum. Säljs möblerad. Bra pris och läge. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Vidbyggd stor carport för plats till två bilar med förrådsdel och tvättavdelning.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 345 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 712 USD/år.
Serviceavgift: 135 USD/mån.

HOA-regler. En av köparna måste vara 55 år eller äldre. Minst 1 månads uthyrning. Inga husdjur tillåtna.

Området har ett helt nytt gym, två uppvärmda pooler, två utomhusjacuzzi, bastu, putting greener, flertalet shuffleboardbanor, minigolf, konstnärsrum, poolrum, TV-lounger, kortrum, bibliotek, keramikugnar, 2 stora balsalar, sociala evenemang och mycket mer.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Strax söder om Sarasota längs Floridas finkorniga stränder längs med gulfkusten finns vackra Venice Beach som erbjuder 23 km stränder från Casey Key till Manasota Key och massor av fritidsaktiviteter, kitesurfing, fiske och båtliv. Fossiler kan hittas i överflöd genom siktning av sanden. Golfare kan njuta av utmärkta banor i hela Venice-området. Venice är också en Florida Main Street City - dess centrum pryds av norditaliensk arkitektur och vackert anlagda boulevarder som går tillbaka till den ursprungliga stadsplanen från år 1925 och påminner om den italienska staden Venedig vars namn kustorten lånat.
Kommunikation
4 000 m till stranden vid Venice Beach.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Fritidshus

Venice Beach, Florida
Florida

Pris:
99 700 USD
Antal rum:
4
Boarea:
62.4 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
345 m2
Ref.nr
CN6102172

Dela

Till toppen