Välskött renoverat fritidshus vid Bradenton Beach 5 min. till strand

Välskött renoverat fritidshus vid Bradenton Beach och endast 5 minuter med bil till stranden. Nya trägolv i hela huset, nytt kök och bad med helt nya skåp och nya granitbänkskivor. Nya köksapparater. Nyligen ommålad invändigt och utvändigt. Belägen i området Paradise Bay Estates, som ligger vid Sarasota Bay. Området har uppvärmd pool och utomhusjacuzzi, rek. hall. småbåtshamn (extra avgift och väntelista), båtramper, shuffleboard, träningsrum (luftkonditionerad) och nära stranden. Serviceavgift på 140 Euro/månad, som inkluderar vatten och avlopp, gräsklippning, sophantering, vakt på natten och alla bekvämligheter på området. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Bradenton Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Bradenton Beach och hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum
Boarea + Biarea
34.4 m2 + 6 m2
Rumsbeskrivning
Det finns ett rymligt vardagsrum, matplats kombinerat med ett kök, hall, ett sovrum och ett badrum. Med terrass.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum med dusch.

Byggnad

Byggnadstyp
Mobile Home
Byggnadsår
1965
Uppvärmning
El
Ventilation
A/C och takfläktar
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Plintar
Grundmur: Plintgrund
Stomme: Plåt
Fasad: Trä
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
25-1
Övrigt
Välskött renoverat fritidshus vid Bradenton Beach och endast 5 minuter med bil till stranden. Nya trägolv i hela huset, nytt kök och bad med helt nya skåp och nya granitbänkskivor. Nya köksapparater. Nyligen ommålad invändigt och utvändigt. Belägen i området Paradise Bay Estates, som ligger vid Sarasota Bay. Området har uppvärmd pool och utomhusjacuzzi, rek. hall. småbåtshamn (extra avgift och väntelista), båtramper, shuffleboard, träningsrum (luftkonditionerad) och nära stranden. Serviceavgift på 140 Euro/månad, som inkluderar vatten och avlopp, gräsklippning, sophantering, vakt på natten och alla bekvämligheter på området. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 121.4 m2
Typ: Byggnadsyta och liten trädgård
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 582 USD/år.
Serviceavgift: 140 USD/mån.

HOA-regler. En av köparna måste vara 55 år eller äldre.

Paradise Bay Estates, som ligger vid Sarasota Bay. Området har uppvärmd pool och utomhusjacuzzi, rek. hall. småbåtshamn (extra avgift och väntelista), båtramper, shuffleboard, träningsrum (luftkonditionerad) och nära stranden. Serviceavgift på 140 Euro/månad, som inkluderar vatten och avlopp, gräsklippning, sophantering, vakt på natten och alla bekvämligheter på området.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bradenton Beach ligger på Anna Maria Island in mot gulfkusten och Bradenton Beach är en liten kustort känd för sina fiskehamnar, restauranger och familjeägda företag. Tempot är märkbart långsammare på Bradenton Beach än övriga kustorter i Florida. På Pine Avenue, nära norra änden av ön hittar du franska tvålar, specialolivoljor, handgjorda kläder och små konstgallerier. Anna Maria Island Historical Museum, Artspace Studios och Galleri. Det finns kajaker och paddleboards att hyra för att utforska Bradenton Beach och omgivningen.
Kommunikation
Endast 5 minuter med bil till stranden.

Sarasota: 27 km.
Fort Myers flygplats: 170 km.
Tampa flygplats: 84 km.
Tampa: 92 km.
Clearwater Beach: 90 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Fritidshus

Bradenton Beach
Florida

Pris:
59 900 USD
Antal rum:
2
Boarea:
34.4 m2
Biarea:
6 m2
Tomtarea:
121.4 m2
Ref.nr
CA4211052

Dela

Till toppen