Exklusiv påkostad villa i herrgårdsstil i Rio Vista, Fort Lauderdale

Exklusiv påkostad villa i herrgårdsstil mitt i Rio Vista, kronjuvelen i Fort Lauderdale. Denna gate community villa ligger på Tarpon River. Huset har ett gourmetkök och påkostad interiör och kan köpas möblerad eller omöblerad. Med resort stil pool och utomhusjacuzzi som är uppvärmd. Master bedroom har en stor walk-in closet. Utöver det vanliga - bör definitivt ses. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Fort Lauderdale. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Fort Lauderdale.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
318.2 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig 2-plansvilla bestående av entré och hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök med frukostbar och matplats, lounge med musikhörna och bar, bibliotek, fem sovrum, fem badrum, gästtoalett, tvättstuga, arbetsrum i f. d. garaget och flertalet terrasser och solterrass runt poolen.
Kök
Fullt utrustat kök med frukostbar och matplats.
Badrum
Fem badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2003
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Exklusiv påkostad villa i herrgårdsstil mitt i Rio Vista, kronjuvelen i Fort Lauderdale. Denna gate community villa ligger på Tarpon River. Huset har ett gourmetkök och påkostad interiör och kan köpas möblerad eller omöblerad. Med resort stil pool och utomhusjacuzzi som är uppvärmd. Master bedroom har en stor walk-in closet. Utöver det vanliga - bör definitivt ses. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 013 m2
Typ:
Byggnadsyta, pool och terrass

Tomtbeskrivning
Uppväxt tomt med vacker trädgård och stor pool med stor solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 36 842 USD/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Fort Lauderdale ligger på den sydöstra kusten av Florida, centralt beläget mellan Miami och Palm Beach. Omfattar mer än 33 kvadratmiles med en befolkning på nästan 170.000 invånare, så är Fort Lauderdale den största av Broward County's 31 kommuner och den åttonde största staden i Florida. Omfamnas av Atlanten, New River och en myriad av vackra inre vattenvägar, så lever Fort Lauderdale verkligen upp till dess beteckning som "Amerikas Venedig".

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Fort Lauderdale
Florida

Pris:
2 600 000 USD
Antal rum:
9
Boarea:
318 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
1 013 m2
Ref.nr
C10141861

Dela

Till toppen