Välskött 1-plansvilla med pool och utomhusjacuzzi i Solana Resort

Välskött 1-plansvilla med pool och utomhusjacuzzi i populära Solana Resort i Davenport, idealiskt belägen nära Disney är detta en villa till mycket överkomligt pris, som en utmärkt investeringsmöjlighet. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Med hela 4 sovrum och stor öppen planlösning vardagsrum, matsal och kök med matplats. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare ingår och rymligt dubbelgarage. Solana Resort inkluderar ett toppmodernt klubbhus, stor gemensam pool och många fler bekvämligheter du kan dra nytta av. Njut av det bästa av Florida kring den egna stora poolen och utomhusjacuzzin eller koppla av på den avskärmade verandan. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Indian Oaks och Kissimmee i Orlandområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandområdet och Florida

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
143 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad layout i denna praktiska 1-plansvilla bestående av entré och hall, stort kombinerat vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med matplats, fyra sovrum, två badrum, tvättavdelning, samt öppen och täckt terrass runt den stora poolen.
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Två badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
El
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Stucco
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
208
Övrigt
Välskött 1-plansvilla med pool och utomhusjacuzzi i populära Solana Resort i Davenport, idealiskt belägen nära Disney är detta en villa till mycket överkomligt pris, som en utmärkt investeringsmöjlighet. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Med hela 4 sovrum och stor öppen planlösning vardagsrum, matsal och kök med matplats. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare ingår och rymligt dubbelgarage. Solana Resort inkluderar ett toppmodernt klubbhus, stor gemensam pool och många fler bekvämligheter du kan dra nytta av. Njut av det bästa av Florida kring den egna stora poolen och utomhusjacuzzin eller koppla av på den avskärmade verandan. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Vidbyggt dubbelgarage med förrådsdel.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 609 m2
Typ: Trädgård, pool, utomhusjacuzzi och terrass
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 2 894 USD/år.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.

Gemensamt klubbhus med lounge, fitnesscenter, tennisbana, stor pool på området och lekpark för barn.


Skandinavisk uthyrningsservice för nyckelutlämning, städning och tvätt (som hyresgästen betalar för), samt 24 h/7 dgr service om era hyresgäster vill ha extra service (som hyresgästen betalar för) kan kopplas till - hör med oss om kostnad för denna trygga service till er uthyrning med ex. airbnb.com och homeaway.com.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Solana Resort är en exklusiv gated community i Davenport nära Disneyparkerna. Solana Resort är ett av Orlandos vackraste och mest eftertraktade resorts. Området betjänas av ett exklusivt klubbhus, som erbjuder en rad bekvämligheter som du normalt bara hittar i ett övre klassens hotell. Solana Resort består av ett urval av lyxiga villor och Townhomes.
Kommunikation
Bara en kort bilresa till Posner Park för shopping och Four Corners med massor av restauranger och nära Disney World och alla parker.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Solana Resort
Florida

Pris:
220 000 USD
Antal rum:
5
Boarea:
143 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
609 m2
Ref.nr
CS5002993

Dela

Till toppen