Välskött Townhome i 2 plan med pool i eftertraktade Storey Lake

Välskött Townhome i 2 plan med egen pool i eftertraktade Storey Lake i Kissimmee. Hela 4 sovrum, 3 badrum, kök med granitbänkskivor och i badrummen. Heminredning designad av inredningsarkitekt och är möblerad med möbler, TV, sängkläder, väggdekoration, mattor, lampor, små apparater, köksartiklar och bestick, etc. som ingår i köpet. Huset ligger nära motorvägar, köpcentra och stora attraktioner. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Njut av det bästa av Florida kring den stora poolen eller koppla av på den avskärmade verandan. Gemenskapen i området har rekreationsaktiviteter som gemensam pool och lekplats. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Storey Lake och Kissimmee i Orlandområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandområdet och Florida

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
178 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad layout i detta praktiska Townhome i 2 plan bestående av entré och hall, stort kombinerat vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med frukostbar och matplats, fyra sovrum, tre badrum, tvättavdelning, samt öppen och täckt terrass vid den stora poolen.
Kök
Fullt utrustat kök med frukostbar och matplats.
Badrum
Två badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhome i 2 plan
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
El
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Stucco
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
4873
Övrigt
Välskött Townhome i 2 plan med egen pool i eftertraktade Storey Lake i Kissimmee. Hela 4 sovrum, 3 badrum, kök med granitbänkskivor och i badrummen. Heminredning designad av inredningsarkitekt och är möblerad med möbler, TV, sängkläder, väggdekoration, mattor, lampor, små apparater, köksartiklar och bestick, etc. som ingår i köpet. Huset ligger nära motorvägar, köpcentra och stora attraktioner. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Njut av det bästa av Florida kring den stora poolen eller koppla av på den avskärmade verandan. Gemenskapen i området har rekreationsaktiviteter som gemensam pool och lekplats. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Vidbyggt dubbelgarage med förrådsdel.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 643 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 5 567 USD/år.
Samfällighetsavgift: 259 USD/mån.

Gemensam pool på området och lekpark för barn.


Skandinavisk uthyrningsservice för nyckelutlämning, städning och tvätt (som hyresgästen betalar för), samt 24 h/7 dgr service om era hyresgäster vill ha extra service (som hyresgästen betalar för) kan kopplas till - hör med oss om kostnad för denna trygga service till er uthyrning med ex. airbnb.com och homeaway.com.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nya efterfrågade området Storey Lake ligger i hjärtat av Kissimmee och har lätt tillgång till allt centrala Florida har att erbjuda, inklusive Walt Disney World, Universal Orlando, SeaWorld Orlando och mycket mer. Dessa villor och Townhmes har rymliga interiörer. Rostfria vitvaror, bänkskivor i granit, tvättmaskin, torktumlare och mycket mer - ingår i köpet.

Storey Lake erbjuder ett bra bekvämligheter och faciliteter för hela familjen, inklusive ett idrottsområde och golfområde. Storey Lake erbjuder ett lyxigt boende med pånga faciliteter på området, stora pooler m.m.
Parkering
Dedikerad parkering framför huset, samt en tillhörande gästparkering för era gäster på besök.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Storey Lake, Kissimmee
Florida

Pris:
334 900 USD
Antal rum:
6
Boarea:
178 m2
Tomtarea:
643 m2
Ref.nr
CO5712996

Dela

Till toppen