Välskött 2-plansvilla med pool och utomhusjacuzzi i Tuscan Hills

Välskött 2-plansvilla med pool avdelad med nedsänkt utomhusjacuzzi i efterfrågade Tuscan Hills i Davenport, idealiskt belägen nära Disney är detta en rymlig villa till mycket överkomligt pris, som en utmärkt investeringsmöjlighet. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Vacker vila byggd år 2007 i Medelhavsstil med hela 5 sovrum och 3. 5 badrum och med privat uppvärmd pool och utomhusjacuzzi. Ny mattor installerades i alla sovrum år 2017. Med en privat innergård. En Gate community som erbjuder inte bara en känsla av säkerhet, men också ett klubbhus med ett businesscenter, gym och lekplats. Tuscan Hills ligger bara några få minuter från shopping och snabbköp. Mycket förmånligt pris. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Tuscan Hills och Davenport i Orlandområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandområdet och Florida

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
185 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad layout i denna praktiska 2-plansvilla bestående av entré och hall, stort kombinerat vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med frukostbar och matplats, fem sovrum, tre badrum, gästtoalett, tvättavdelning, samt öppen och täckt terrass runt den stora poolen med utomhusjacuzzi.
Kök
Fullt utrustat kök med frukostbar och matplats.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2001
Uppvärmning
El
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Stucco
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
823
Övrigt
Välskött 2-plansvilla med pool avdelad med nedsänkt utomhusjacuzzi i efterfrågade Tuscan Hills i Davenport, idealiskt belägen nära Disney är detta en rymlig villa till mycket överkomligt pris, som en utmärkt investeringsmöjlighet. Möjligt hyra ut genom airbnb.com och homeaway.com med tillkopplad skandinavisk uthyrningsservice på plats. Vacker vila byggd år 2007 i Medelhavsstil med hela 5 sovrum och 3. 5 badrum och med privat uppvärmd pool och utomhusjacuzzi. Ny mattor installerades i alla sovrum år 2017. Med en privat innergård. En Gate community som erbjuder inte bara en känsla av säkerhet, men också ett klubbhus med ett businesscenter, gym och lekplats. Tuscan Hills ligger bara några få minuter från shopping och snabbköp. Mycket förmånligt pris. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Vidbyggt garage med förrådsdel.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 363 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 2 825 USD/år.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.

Gemensam pool på området och lekpark för barn.
HOA-regler: Minst 1 dygns uthyrning. Husdjur tillåtet, men restriktioner på ras.

Skandinavisk uthyrningsservice för nyckelutlämning, städning och tvätt (som hyresgästen betalar för), samt 24 h/7 dgr service om era hyresgäster vill ha extra service (som hyresgästen betalar för) kan kopplas till - hör med oss om kostnad för denna trygga service till er uthyrning med ex. airbnb.com och homeaway.com.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Tuscan Hills i Davenport är beläget mitt i den s k Disneykoridoren och bara några få minuter med bil från temaparker, shopping och sevärdheter i centrala Florida. Nära golf, ridning m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Tuscan Hills, Davenport
Florida

Pris:
255 000 USD
Antal rum:
6
Boarea:
185 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
363 m2
Ref.nr
CS5006875

Dela

Till toppen