Totalrenoverad villa centralt på Siesta Key, endast 4 min. till strand

Totalrenoverad villa centralt på Siesta Key, endast 4 minuter med bil till stranden på Siesta Key - omröstad till USA's bästa strand, nr. 1 i USA. En villa med uppväxt trädgård delvis inhägnad med plats för pool. Med Floridarum, granitskivor i köket, dubbla ugnar, vackra trätak, central A/C m.m. Möjlighet till bra hyresintäkter och med ett eftertraktat läge. En del möbler ingår i köpet. Nära till shopping och nöjen i Siesta Village. Med en kort bilresa in till centrala Sarasota för shopping, restauranger och underhållning, samt stort kulturellt utbud. Svensk visning och hjälp på plats med köpet. Kontakta oss för att köpa hus på Siesta Key Beach. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea:
136 m2
Rumsbeskrivning
Villa bestående av: Entré och hall, vardagsrum, lounge, matsal, kök, tre sovrum, två badrum och tvättavdelning.
Kök
Äldre kök.
Badrum
Två badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1957
Uppvärmning
Braskamin och elelement
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Totalrenoverad villa centralt på Siesta Key, endast 4 minuter med bil till stranden på Siesta Key - omröstad till USA's bästa strand, nr. 1 i USA. En villa med uppväxt trädgård delvis inhägnad med plats för pool. Med Floridarum, granitskivor i köket, dubbla ugnar, vackra trätak, central A/C m.m. Möjlighet till bra hyresintäkter och med ett eftertraktat läge. En del möbler ingår i köpet. Nära till shopping och nöjen i Siesta Village. Med en kort bilresa in till centrala Sarasota för shopping, restauranger och underhållning, samt stort kulturellt utbud. Svensk visning och hjälp på plats med köpet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 808 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning
Lummig uppväxt trädgårdstomt, delvis inhägnad med plank.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 4 618 USD/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Att Siesta-stranden hamnar på ännu en topplista är ingen överraskning. Yahoo Travel utnämner den populära stranden till en av de 10 bästa i hela världen. Med utgångspunkt från The Village når man först en ganska öde del av Siesta-stranden, norr här om den djupa kanalen som många båtar väljer för att komma ut i Mexikanska Golfen. Det är något speciellt med denna del av stranden. Få strandbesökare väljer att bada eller sola här, desto fler har det som mål för promenaden. Promenaden tar dig längs den breda stranden, en rad fina villor ligger bakom strandgräset. Efter någon halv kilometer är man framme vid strandens centrum, med den stora parkeringsplatsen (som sällar räcker till) och paviljongen med duschar, toaletter, enkel snabbmatsrestaurang och souvenirshop m. m. Det är här stranden är som bredast, den har plats för tiotusentals. Sanden - den unika. "som pudersocker eller babypuder", enligt Yahoo Travel. Vad Yahoo Travel helt glömmer bort är att sanden aldrig blir varm. Även under de allra varmaste dagarna svalkar sanden. Den består av 99 procent av kvarts, det är förklaringen. Sanden är också en av anledningarna till att den årliga utmaningen - att vinna något av priserna i sandskulpturtävlingen. Det är ingen hejd på fantasi, kreativitet och kvalitet.
Kommunikation
1 900 meter till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Siesta Key Beach
Florida

Pris:
514 000 USD
Antal rum:
5
Boarea:
136 m2
Tomtarea:
808 m2
Ref.nr
CA4205634

Dela

Till toppen