Strandnära villa med pool för renovering 400 meter från stranden

Strandnära villa med pool för renovering 400 meter från stranden på Siesta Key - omröstad till USA's bästa strand, nr. 1 i USA. Stor hörntomt, strandnära naturtomt på 1 036 m2 några få kvarter från stranden. Belägen i ett etablerat och mycket eftertraktat villlaområde. Även möjligt att bygga en ny villa om så önskas. Vi har etablerade kontakter till totalentreprenörer och arkitekter på plats. Nära till shopping och nöjen i Siesta Village. Med en kort bilresa in till centrala Sarasota för shopping, restauranger och underhållning, samt stort kulturellt utbud. Absolut A-läge på denna villa med pool. Svensk visning och hjälp på plats med köpet. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus på Siesta Key Beach. Vi har ett stort utbud av hus, tomter och lägenheter i hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea
133.6 m2
Rumsbeskrivning
Villa för renovering bestående av: Entré och hall, vardagsrum, matsal, kök med matplats, två sovrum, två badrum och tvättavdelning.
Kök
Äldre kök.
Badrum
Två badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1980
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Strandnära villa med pool för renovering 400 meter från stranden på Siesta Key - omröstad till USA's bästa strand, 1 i USA. Stor hörntomt, strandnära naturtomt på 1 036 m2 några få kvarter från stranden. Belägen i ett etablerat och mycket eftertraktat villlaområde. Även möjligt att bygga en ny villa om så önskas. Vi har etablerade kontakter till totalentreprenörer och arkitekter på plats. Nära till shopping och nöjen i Siesta Village. Med en kort bilresa in till centrala Sarasota för shopping, restauranger och underhållning, samt stort kulturellt utbud. Absolut A-läge på denna villa med pool. Svensk visning och hjälp på plats med köpet. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1036 m2
Typ: Naturtomt med pool
Tomtbeskrivning
Pool på tomten. Strandnära naturtomt med träd.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 7 038 USD/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Att Siesta-stranden hamnar på ännu en topplista är ingen överraskning. Yahoo Travel utnämner den populära stranden till en av de 10 bästa i hela världen. Med utgångspunkt från The Village når man först en ganska öde del av Siesta-stranden, norr här om den djupa kanalen som många båtar väljer för att komma ut i Mexikanska Golfen. Det är något speciellt med denna del av stranden. Få strandbesökare väljer att bada eller sola här, desto fler har det som mål för promenaden. Promenaden tar dig längs den breda stranden, en rad fina villor ligger bakom strandgräset. Efter någon halv kilometer är man framme vid strandens centrum, med den stora parkeringsplatsen (som sällar räcker till) och paviljongen med duschar, toaletter, enkel snabbmatsrestaurang och souvenirshop m. m. Det är här stranden är som bredast, den har plats för tiotusentals. Sanden - den unika. "som pudersocker eller babypuder", enligt Yahoo Travel. Vad Yahoo Travel helt glömmer bort är att sanden aldrig blir varm. Även under de allra varmaste dagarna svalkar sanden. Den består av 99 procent av kvarts, det är förklaringen. Sanden är också en av anledningarna till att den årliga utmaningen - att vinna något av priserna i sandskulpturtävlingen. Det är ingen hejd på fantasi, kreativitet och kvalitet.
Kommunikation
400 meter till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Siesta Key Beach
Florida

Pris:
460 000 USD
Antal rum:
4
Boarea:
133.6 m2
Tomtarea:
1036 m2
Ref.nr
CA4412157

Dela

Till toppen