"Maison Calcaire" i Celebration - utöver det vanliga!

"Maison Calcaire" är den mest påkostade och eleganta egendomen belägen i Celebration i Orlando. Fastigheten ritades av den berömda Celebration- arkitekten Geoffrey Mouen och är unik i sin stil. Ingången och utrymmet framför entrén är stenlagd och har en fontän. "Grand Ballroom" är utan tvekan fantastisk, med stora pelare, stor öppen spis, två österrikiska Swarovski kristallkronor, draperier och burspråk. Detta är en "måste se" -egendom är för den kräsna köparen. Boka en personlig visning. Kontakta oss för att köpa hus i Celebration. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlando och Florida.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 5 sovrum
Boarea
667 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad herrgård i 3 plan bestående av: Hall, lounge, kök med frukostbar och matsal, bar, spelrum, fem sovrum, walk-in closets, fyra badrum, biograf, separat lägenhet med två sorum, bad och möjlighet att installera mindre kök.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans herrgård
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C reverserad varmt/kallt
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Tegel och puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
"Maison Calcaire" är den mest påkostade och eleganta egendomen belägen i Celebration i Orlando. Fastigheten ritades av den berömda Celebration- arkitekten Geoffrey Mouen och är unik i sin stil. Ingången och utrymmet framför entrén är stenlagd och har en fontän. "Grand Ballroom" är utan tvekan fantastisk, med stora pelare, stor öppen spis, två österrikiska Swarovski kristallkronor, draperier och burspråk. Hela bottenvåningen har golv i italiensk Oniciata Breccia marmor, medan den andra och tredje våningarna läggs i rikt mönstrad 3/4 "solid rosewood. Det stora köket är europeisk stil utrustad med top-of-the-line Wolf, Sub-Zero och Bosch apparater. Matsalen har en öppen spis (gas), vilket även överensstämmer till vardagsrummet. Dubbla franska dörrar ut till uteplats och poolområdet. Andra våningens master svit vetter mot den klassiska verandan och pool, och har fri utsikt över Celebration Golf Course. Mycket rymlig klädkammare. Master bathroom har ett nedsänkt jacuzzibadkar, fönster med målat glas och en överdimensionerad marmorplätering dusch. En tre våningar hög spiraltrappa i jakaranda klättrar majestätiskt runt en tredje ljuskrona i Swarovski kristall. På tredje våningen finns två "Juliet" balkonger, och ett spelrum / lounge med Brunswick biljardbord och fullständig bar. Loungen har ett privat vinrum. En av de två sovrummen på andra våningen med balkong. Mellan sovrummen och spelrummet / lounge finns ett öppet område som fungerar som ett bibliotek / kontor med en fantastisk utsikt över den första våningen "Grand Ball Room". Från balkongen på tredje våningen har man utsikt över golfbanan på Disney och fyrverkerierna från Epcot Center varje kväll. Sovrummet på tredje våningen är nu hem film och kan lätt omvandlas till ett stort sovrum med eget badrum. Herrgården säljs med alla möbler och inredning! Detta är en "måste se" -egendom är för den kräsna köparen. Boka en personlig visning.

Övriga byggnader

Stort dubbelgarage och förråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1703 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Stor pool med jacuzzi på tomten och poolbar.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Fastigheten ligger i Celebration i Orlando, Florida. Celebration är en idyllisk stadsdel i Orlando och är mest känd för att ha grundats av Walt Disney Company 1994. Celebration ligger i Osceola County, Kissimmee, Florida med en befolkning på ca. 8000 invånare. En unik samling av pittoreska butiker och restauranger som ligger runt en fantastisk sjö och dess strandpromenad, med centrum och shoppingområde. Här hittar du fantastisk mat på välkända restauranger och specialbutiker med unik atmosfär. Celebration har post, bank, läkare, tandläkare, restauranger, barer, shopping och mycket mer - allt som ett distrikt behöver. Celebration Golf Course: Öppen för alla, inget medlemskap kräv. Celebration Golf Club öppnade år 1996 och är ett resultat av den senaste samarbetet mellan Robert Trent Jones Senior och Junior. Golfbanan är designad så att den utmanar även den mest professionella spelare, men har också mycket att erbjuda för nybörjare. Golfbanan är utformad som en naturpark där den är belägen mellan de naturliga tallskog och våtmarker i Florida. Celebration Golf Club Orlando har varit värd för VM inklusive USA Senior Open Qualifier, Robert Gamez Celebrity Invitational, Florida State Public Links Championship, Buick Scramble National Championship och The Golf Channel, chip och puttfinaler.
Kommunikation
Celebration ligger en kort bit från Walt Disney World Resort. Staden är en del av Orlando-Kissimmee området med närhet till alla Orlandos turistattraktioner. Staden är ansluten direkt till Walt Disney World Resorts via World Drive, en väg som börjar nära Magic Kingdom. Nära flygplatsen Orlandos internationella flygplats. Ca. 20 minuter med bil.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Celebration, Orlando
Florida

Pris:
2 750 000 USD
Antal rum:
9
Boarea:
667 m2
Tomtarea:
1703 m2
Ref.nr
CO2120305

Dela

Till toppen