Nedsatt fritidshus end. 2 600 m från stränderna ute på Siesta Key

Nedsatt fritidshus, Mobile Home, endast 2 600 meter från stränderna ute på Siesta Key och huset säljs fullt möblerat och inrett. En prisvärd möjlighet att kunna bo i Florida nära stranden. Gångavstånd till köpcentrum. Detta renoverade välskötta 2 sovrumshus och ett badrum har laminatgolv och nytt badrum. Det rymliga Florida-rummet är ett utmärkt extra vardagsrum. Det finns 2 skjul för förvaring och en trevlig bakre uteplats för att sätta upp en grill. Gemenskapen i området erbjuder klubbhus, chef på plats, tvättmöjligheter, stor pool, shuffle board, m.m. En av köparna måste var 55 år eller äldre. Ex. går det bra att låta förälder vara delägare. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Sarasota. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
47.4 m2 + 12 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat Mobile Home bestående av: Florida-rum, Vardagsrum och matsal, kök, två sovrum och ett badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Mobile Home
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
El
Ventilation
Takfläktar
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Plintar
Grundmur: Plintgrund
Stomme: Trä
Fasad: Plåt
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Plåt
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nedsatt fritidshus, Mobile Home, endast 2 600 meter från stränderna ute på Siesta Key och huset säljs fullt möblerat och inrett. En prisvärd möjlighet att kunna bo i Florida nära stranden. Gångavstånd till köpcentrum. Detta renoverade välskötta 2 sovrumshus och ett badrum har laminatgolv och nytt badrum. Det rymliga Florida-rummet är ett utmärkt extra vardagsrum. Det finns 2 skjul för förvaring och en trevlig bakre uteplats för att sätta upp en grill. Gemenskapen i området erbjuder klubbhus, chef på plats, tvättmöjligheter, stor pool, shuffle board, m.m. En av köparna måste var 55 år eller äldre. Ex. går det bra att låta förälder vara delägare. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Carport med bakre förråd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 391 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Gräsmatta och carport.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 787 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: 150 USD/mån.

HOA-regler. Tillåtet med husdjur. Min. 1 års uthyrning. En av köparna måste var 55 år eller äldre.

På området finns: Klubbhus, chef på plats, tvättmöjligheter, uppställningsplatser för husbilar och andra fordon, stor pool, shuffle board, boccia och flera faciliteter.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
En av Floridas primära Gulfkuststäder, Sarasota erbjuder besökarna en blandning av kultur, "fine dining", en av USA:s bästa stränder, som ex. stranden vid Siesta Key, precis nedanför Sarasota centrum, som röstats fram som USA "Beach nr 1" och ett brett utbud av shoppingmöjligheter. Konstälskare kan uppskatta de största samlingarna av Rubens målningar i världen, plus verk av andra gamla mästare. Exklusiv och bra shopping finns på många ställen, bland annat "St Armands Circle" i Sarasota nära kusten.
Kommunikation
Endast 2 600 m till stränderna ute på ön Siesta Key.
Närservice
Nära köpcentrum med affärer och restauranger.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Sarasota
Florida

Pris:
65 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
47.4 m2
Biarea:
12 m2
Tomtarea:
391 m2
Ref.nr
CA4204725

Dela

Till toppen