En rymlig 1-plansvilla med pool i i efterfrågade Oakland Park

En rymlig 1-plansvilla med pool i i efterfrågade och lugna Oakland Park i Fort Lauderdaleområdet, endast 7 700 m från stranden. En villa med öppen planlösning och ljust naturligt ljus från de stora fönsterna. Franska dörrar öppnar mot pool och en privat inhägnad trädgård. Interiören innehåller en tre sovrums sovavdelning, som erbjuder integritet för sovrummen. Det stora sovrummet har walk-in closet och ett annat utrymme för framtida expansion av ett eget badrum. Nytt yttertak och ny A/C. Hörntomt i bra grannskap med trottoarer. Bra pris. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.Kontakta oss för att köpa hus i Fort Lauderdale. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Fort Lauderdale.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
149 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plansvilla bestående av: Entré med dubbla dörrar, vardagsrum, matsal och ett fullt utrstat kök i öppen lanlösning, tre sovrum, ett badrm och möjlighet till ett extra badrum, gästtoalett och stor terrass vid poolen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum och möjlighet till ytterligare ett badrum för Master bedroom.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1962
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En rymlig 1-plansvilla med pool i i efterfrågade och lugna Oakland Park i Fort Lauderdaleområdet, endast 7 700 m från stranden. En villa med öppen planlösning och ljust naturligt ljus från de stora fönsterna. Franska dörrar öppnar mot pool och en privat inhägnad trädgård. Interiören innehåller en tre sovrums sovavdelning, som erbjuder integritet för sovrummen. Det stora sovrummet har walk-in closet och ett annat utrymme för framtida expansion av ett eget badrum. Nytt yttertak och ny A/C. Hörntomt i bra grannskap med trottoarer. Bra pris. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Carport.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 684 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Njurformad pool om 41,8 m2 med stort soldäck i trä. Lummig uppväxt exotisk trädgård.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 3 754 USD/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Fort Lauderdale ligger på den sydöstra kusten av Florida, centralt beläget mellan Miami och Palm Beach. Omfattar mer än 33 kvadratmiles med en befolkning på nästan 170.000 invånare, så är Fort Lauderdale den största av Broward County's 31 kommuner och den åttonde största staden i Florida. Omfamnad av Atlanten, New River och en myriad av vackra inre vattenvägar, så lever Fort Lauderdale verkligen upp till dess beteckning som "Amerikas Venedig".

Oakland Park är en stad i Broward County, Florida, USA. Från och med 2010 års folkräkning i USA var stadens befolkning 41 363 invånare, främst på grund av inkorporationen av North Andrews Gardens och Twin Lakes South.
Kommunikation
7 700 m till stranden vid Lauderdale by the Sea.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Oakland Park, Fort Lauderdale
Florida

Pris:
270 000 USD
Antal rum:
5
Boarea:
149 m2
Tomtarea:
684 m2
Ref.nr
C10092118

Dela

Till toppen