Rymlig välskött 3:a belägen på S Ocean Drive 150 m till strand

Rymlig välskött 3-rumslägenhet belägen på South Ocean Drive i Fort Lauderdale endast 150 meter från stranden. Stor terrass med delvis utsikt mot Atlanten och stranden på sjätte våningen. Välskött byggnad. Området som heter Atlanten Towers ligger strax söder om Port Everglades nära shopping, restauranger, Las Olas och Down Town. 55+. Ingen uthyrning. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Fort Lauderdale. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Fort Lauderdale.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
80 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av: Entré, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum, samt terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
6 av 16, hiss finns
Allmänt
Rymlig välskött 3-rumslägenhet belägen på South Ocean Drive i Fort Lauderdale endast 150 meter från stranden. Stor terrass med delvis utsikt mot Atlanten och stranden på sjätte våningen. Välskött byggnad. Området som heter Atlanten Towers ligger strax söder om Port Everglades nära shopping, restauranger, Las Olas och Down Town. 55+. Ingen uthyrning. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
16-planshus
Byggnadsår
1961
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: "Impact windows"
Fastighetsbeteckning
601
Övrigt
CBS-"Concrete Block System", betongblock, som är det man efterfrågar i Florida för att undvika termitangrepp.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 4 889 USD/år.
HOA (samfällighetsavgift): 602 USD/mån.

HOA-regler: Ingen uthyrning, Co-op.

Pool på området.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pompano Beach är en stad i Broward County i delstaten Florida, USA. Orten ligger på Floridas östkust och gränsar i söder till Fort Lauderdale. Det är en turistort med fina bad. Utmed stranden löper en promenad med gratis motionsredskap. En lång pir går ut i havet där många sportfiskare håller till.

Från avkoppling på stranden till fina restauranger och fantastisk shopping, så har Pompano Beach allt. Centralt beläget mellan Palm Beach och Miami kallas Pompano Beach ofta "Guldkustens hjärta". Staden är känd för sitt utmärkta båtliv och fiske, accentuerat av ett korallrev utanför kusten tillgängligt för dykare och snorklare. Fiskefåglar och familjer flockar till den 1 000-fots långa kommunala fiskebryggan, strandlekplatser, grillar och picknickbord. Pompano Beach bibehåller också mer än 50 lokala parker för sportentusiaster eller för de som har en förkärlek för friluftsliv. Lokala sevärdheter och shopping i Pompano Beach ger otaliga underhållningsalternativ. Årliga speciella evenemang inkluderar en semesterbåtparad i december, skaldjurfestival i april och fiskerodeo i maj.
Kommunikation
80 m till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

S Ocean Drive, Fort Lauderdale
Florida

Pris:
247 500 USD
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Ref.nr
C10082625

Dela

Till toppen