Rymlig 3-rums hörnlägenhet i gott skick endast 80 m från stranden

Rymlig 3-rums hörnlägenhet i gott skick endast 80 meter från stranden i Pompano Beach, precis norr om Fort Lauderdale och Lauderdale by the Sea. Golv till tak "impact windows" och jalusier. Extra vägg av fönster på grund av hörnplatsen. På området två uppvärmda pooler, tennis, gym och extra förvaringsrum. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Pompano Beach - Ft Lauderdale. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Pompano Beach - Ft Lauderdale.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
103.5 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 3-rumslägenhet bestående av: Entré, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum, samt rymlig terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
6 av 18, hiss finns
Allmänt
Rymlig 3-rums hörnlägenhet i gott skick endast 80 meter från stranden i Pompano Beach, precis norr om Fort Lauderdale och Lauderdale by the Sea. Golv till tak "impact windows" och jalusier. Extra vägg av fönster på grund av hörnplatsen. På området två uppvärmda pooler, tennis, gym och extra förvaringsrum.

Byggnad

Byggnadstyp
18-planshus
Byggnadsår
1977
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: "Impact windows"
Fastighetsbeteckning
601
Övrigt
CBS-"Concrete Block System", betongblock, som är det man efterfrågar i Florida för att undvika termitangrepp.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 4 521 USD/år.
HOA (samfällighetsavgift): 466 USD/mån.

HOA-regler: Uthyrning en gång per år och minst 180 dagar. Ingen uthyrning första året.

Två uppvärmda pooler, tennis, gym och extra förvaringsrum på området.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pompano Beach är en stad i Broward County i delstaten Florida, USA. Orten ligger på Floridas östkust och gränsar i söder till Fort Lauderdale. Det är en turistort med fina bad. Utmed stranden löper en promenad med gratis motionsredskap. En lång pir går ut i havet där många sportfiskare håller till.

Från avkoppling på stranden till fina restauranger och fantastisk shopping, så har Pompano Beach allt. Centralt beläget mellan Palm Beach och Miami kallas Pompano Beach ofta "Guldkustens hjärta". Staden är känd för sitt utmärkta båtliv och fiske, accentuerat av ett korallrev utanför kusten tillgängligt för dykare och snorklare. Fiskefåglar och familjer flockar till den 1 000-fots långa kommunala fiskebryggan, strandlekplatser, grillar och picknickbord. Pompano Beach bibehåller också mer än 50 lokala parker för sportentusiaster eller för de som har en förkärlek för friluftsliv. Lokala sevärdheter och shopping i Pompano Beach ger otaliga underhållningsalternativ. Årliga speciella evenemang inkluderar en semesterbåtparad i december, skaldjurfestival i april och fiskerodeo i maj.
Kommunikation
80 m till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Pompano Beach, Fort Lauderdale
Florida

Pris:
269 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
103.5 m2
Ref.nr
C10095879

Dela

Till toppen