Svenskägd rymlig 2-plansvilla med pool i efterfrågade Storey Lake

Svenskägd rymlig 2-plansvilla med pool i efterfrågade nya området Storey Lake, nära Disneyparkerna. Säljs fullt möblerad med tillgång till all bekvämligheter på området Storey Lake. Professionellt inredd för mindre än ett år sedan. Det här nya huset har alla moderna ytor, öppen planlösning, skärmad pool och utomhusutrymme, högt i tak, träliknande keramikplattor, granitbänkskivor, rostfria vitvaror och massor av fönster för naturligt ljus. Övre våningen har ett stort bonus med ett stort allrum. Beläget nära Walt Disney World Resort och centralt beläget för Orlandos världsklassattraktioner, resortstilbekvämligheter med tillgång till närliggande shopping, restauranger och nöjen. Området erbjuder bekvämligheter, inklusive ett idrottsområde med en idrottsplats och golfområde, state-of-the-art klubbhus med jacuzzi, river pool, pooler, cabanas, poolside mat och dryck service, volleyboll, lekplatser och Splash Park. Det går att koppla till skandinavisk uthyrningsservice till denna fina villa. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Storey Lake och Kissimmee i Orlandområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandområdet och Florida

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
285 m2 + 25 m2
Rumsbeskrivning
Villa i två plan bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matsal, ett övre allrum, fullt utrustat kök med köksö och frukostbar, fem sovrum, fem badrum, tvättavdelning, täckt terrass och poolområde med solterrass.
Kök
Fullt utrustat kök med köksö och frukostbar.
Badrum
Fem badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Stucco
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
47
Övrigt
Svenskägd rymlig 2-plansvilla med pool i efterfrågade nya området Storey Lake, nära Disneyparkerna. Säljs fullt möblerad med tillgång till all bekvämligheter på området Storey Lake. Professionellt inredd för mindre än ett år sedan. Det här nya huset har alla moderna ytor, öppen planlösning, skärmad pool och utomhusutrymme, högt i tak, träliknande keramikplattor, granitbänkskivor, rostfria vitvaror och massor av fönster för naturligt ljus. Övre våningen har ett stort bonus med ett stort allrum. Beläget nära Walt Disney World Resort och centralt beläget för Orlandos världsklassattraktioner, resortstilbekvämligheter med tillgång till närliggande shopping, restauranger och nöjen. Området erbjuder bekvämligheter, inklusive ett idrottsområde med en idrottsplats och golfområde, state-of-the-art klubbhus med jacuzzi, river pool, pooler, cabanas, poolside mat och dryck service, volleyboll, lekplatser och Splash Park. Det går att koppla till skandinavisk uthyrningsservice till denna fina villa. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Garage för en bil.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 404 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Pool med utomhusjacuzzi, solterrass och täckt terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2017): 7 476 USD/år.
Samfällighetsavgift (HOA): 434 USD/mån.

HOA-regler: Möjligt hyra ut per dygn.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Nya efterfrågade området Storey Lake ligger i hjärtat av Kissimmee och har lätt tillgång till allt centrala Florida har att erbjuda, inklusive Walt Disney World, Universal Orlando, SeaWorld Orlando och mycket mer. Dessa villor och Townhmes har rymliga interiörer. Rostfria vitvaror, bänkskivor i granit, tvättmaskin, torktumlare och mycket mer - ingår i köpet.

Storey Lake erbjuder ett bra bekvämligheter och faciliteter för hela familjen, inklusive ett idrottsområde och golfområde. Storey Lake erbjuder ett lyxigt boende med pånga faciliteter på området, stora pooler m.m.
Närservice
Nära Disneyparkerna.
Parkering
Parkering i eget garage och parkeringsplats på uppfarten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Storey Lake, Kissimmee
Florida

Pris:
484 000 USD
Antal rum:
7
Boarea:
285 m2
Biarea:
25 m2
Tomtarea:
404 m2
Ref.nr
CS4857067

Dela

Till toppen