Stor totalrenoverad studiolägenhet endast 50 meter från stranden

Stor totalrenoverad studiolägenhet endast 50 meter från stranden i Siesta Key. Äg ett stycke paradis på den världsberömda Siesta Key Beach. Denna charmiga och öppna konceptstudioenhet har blivit helt och vackert renoverad med distinkta designartiklar och inredning. Området Casa Mar erbjuder två pooler, tennis, volleyboll, shuffle board, klubbrum, picknickområde med gasgrillar och ett bra fungerande uthyrningsprogram med möjlig dygnsuthyrning. Bör definitivt ses. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Siesta Key Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
1 rum
Boarea
39 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad lägenhet bestående av: Entré, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, sovrumsavdelning, ett badrum och en främre terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 1, hiss finns ej
Allmänt
Stor totalrenoverad studiolägenhet endast 50 meter från stranden i Siesta Key. Äg ett stycke paradis på den världsberömda Siesta Key Beach. Denna charmiga och öppna konceptstudioenhet har blivit helt och vackert renoverad med distinkta designartiklar och inredning. Området Casa Mar erbjuder två pooler, tennis, volleyboll, shuffle board, klubbrum, picknickområde med gasgrillar och ett bra fungerande uthyrningsprogram med möjlig dygnsuthyrning. Bör definitivt ses. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
1-planshus
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas
Fastighetsbeteckning
28
Övrigt
Med parkeringsplats under carport inne på området.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2016): 2 512 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: På förfrågan.

HOA-regler: Min. 1 - 7 dygns uthyrning.

Området Casa Mar erbjuder två pooler, tennis, volleyboll, shuffle board, klubbrum, picknickområde med gasgrillar och ett bra fungerande uthyrningsprogram med möjlig dygnsuthyrning.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Att Siesta-stranden hamnar på ännu en topplista är ingen överraskning. Yahoo Travel utnämner den populära stranden till en av de 10 bästa i hela världen. Med utgångspunkt från The Village når man först en ganska öde del av Siesta-stranden, norr här om den djupa kanalen som många båtar väljer för att komma ut i Mexikanska Golfen. Det är något speciellt med denna del av stranden. Få strandbesökare väljer att bada eller sola här, desto fler har det som mål för promenaden. Promenaden tar dig längs den breda stranden, en rad fina villor ligger bakom strandgräset. Efter någon halv kilometer är man framme vid strandens centrum, med den stora parkeringsplatsen (som sällar räcker till) och paviljongen med duschar, toaletter, enkel snabbmatsrestaurang och souvenirshop m. m. Det är här stranden är som bredast, den har plats för tiotusentals. Sanden - den unika. "som pudersocker eller babypuder", enligt Yahoo Travel. Vad Yahoo Travel helt glömmer bort är att sanden aldrig blir varm. Även under de allra varmaste dagarna svalkar sanden. Den består av 99 procent av kvarts, det är förklaringen. Sanden är också en av anledningarna till att den årliga utmaningen - att vinna något av priserna i sandskulpturtävlingen. Det är ingen hejd på fantasi, kreativitet och kvalitet.
Kommunikation
1 200 m till stranden rakt söderut.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Siesta Key Beach
Florida

Pris:
285 000 USD
Antal rum:
1
Boarea:
39 m2
Ref.nr
CA4188752

Dela

Till toppen