Sällsynt "short sale" 2-rumslägenhet med havsutsikt

Sällsynt "short sale" 2-rumslägenhet med ett utmärkt läge på Siesta Key, vid Siesta Tower. Utsikt över Mexikanska golfen och downtown Sarasota, både dag och natt (nattljuset är otroligt). Snyggt uppdaterad lägenhet med klinkergolv, marmorgolv i badrummet och duschen. Lägenheten har "Storm shutters". Ett 24 timmars fitnesscenter, uppvärmd pool med havsutsikt, 2 bryggor, ett stort cykelrum, fiskepir och ett fiskeförråd. Ett stort socialt rum med en storskärms-TV och utomhusgrill med täckt picknickområde. AC-kylt förråd. Perfekt investering eller för fritidsboende. Nära Siesta Village med restauranger, shopping och underhållning. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Siesta Key Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
76 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad lägenhet bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, ett sovrum, ett badrum och en balkong med utsikt mot havet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 12, hiss finns
Allmänt
Sällsynt "short sale" 2-rumslägenhet med ett utmärkt läge på Siesta Key, vid Siesta Tower. Utsikt över Mexikanska golfen och downtown Sarasota, både dag och natt (nattljuset är otroligt). Snyggt uppdaterad lägenhet med klinkergolv, marmorgolv i badrummet och duschen. Lägenheten har "Storm shutters". Ett 24 timmars fitnesscenter, uppvärmd pool med havsutsikt, 2 bryggor, ett stort cykelrum, fiskepir och ett fiskeförråd. Ett stort socialt rum med en storskärms-TV och utomhusgrill med täckt picknickområde. AC-kylt förråd. Perfekt investering eller för fritidsboende. Nära Siesta Village med restauranger, shopping och underhållning. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
12-planshus
Byggnadsår
1973
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: "Impact windows"
Fastighetsbeteckning
5E
Övrigt
Med parkeringsplats under carport inne på området.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2016): 1 887 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: 675 USD/mån.

HOA-regler: Min. 3 månader.

På området: Ett 24 timmars fitnesscenter, uppvärmd pool med havsutsikt, 2 bryggor, ett stort cykelrum, fiskepir och ett fiskeförråd. Ett stort socialt rum med en storskärms-TV och utomhusgrill med täckt picknickområde. AC-kylt förråd.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Att Siesta-stranden hamnar på ännu en topplista är ingen överraskning. Yahoo Travel utnämner den populära stranden till en av de 10 bästa i hela världen. Med utgångspunkt från The Village når man först en ganska öde del av Siesta-stranden, norr här om den djupa kanalen som många båtar väljer för att komma ut i Mexikanska Golfen. Det är något speciellt med denna del av stranden. Få strandbesökare väljer att bada eller sola här, desto fler har det som mål för promenaden. Promenaden tar dig längs den breda stranden, en rad fina villor ligger bakom strandgräset. Efter någon halv kilometer är man framme vid strandens centrum, med den stora parkeringsplatsen (som sällar räcker till) och paviljongen med duschar, toaletter, enkel snabbmatsrestaurang och souvenirshop m. m. Det är här stranden är som bredast, den har plats för tiotusentals. Sanden - den unika. "som pudersocker eller babypuder", enligt Yahoo Travel. Vad Yahoo Travel helt glömmer bort är att sanden aldrig blir varm. Även under de allra varmaste dagarna svalkar sanden. Den består av 99 procent av kvarts, det är förklaringen. Sanden är också en av anledningarna till att den årliga utmaningen - att vinna något av priserna i sandskulpturtävlingen. Det är ingen hejd på fantasi, kreativitet och kvalitet.
Kommunikation
1 200 m till stranden rakt söderut.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Siesta Key Beach
Florida

Pris:
270 000 USD
Antal rum:
2
Boarea:
76 m2
Ref.nr
CA4167662

Dela

Till toppen