Fantastisk helt nyrenoverad studiolägenhet i Castle Beach Club

Fantastisk helt nyrenoverad studiolägenhet på 17:e våningen av 18 våningar i efterfrågade Castle Beach Club, på "Millionaires Road", Miami Beach granne med stranden och Atlanten. Du kan hyra ut denna lägenhet för 150 USD per dygn med generellt 80% beläggning i byggnaden. Stor studio med mindre kök, två dubbelsängar, matplats, ett badrum, helt ombyggd, med direkt tillgång till stranden. Inga hyresrestriktioner, I samfällighetsavgiften ingår vatten och el. Beläget i en fullservicebyggnad med stor pool, tennis, Tikibar, butiker, restaurang, ryskt och turkiska spa och tillgång till stranden. Måste ses! Hör med oss om lediga lägenheter i Castle Beach Club. Vi har ett flertal lediga lägenheter just nu. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Miami Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Miami Beach och Florida.

Interiör

Antal rum:
1 rum
Boarea
37 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad studiolägenhet bestående av: Entré, vardagsrum med två stora dubbelsängar, flatscreen-TV, kontorsdel, matplats och sitthörna, köksdel och stort badrum.
Kök
Mindre fullt utrustat kök.
Badrum
Ett helkaklat elegant inrett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
17 av 18, hiss finns
Allmänt
Fantastisk helt nyrenoverad studiolägenhet på 17:e våningen av 18 våningar i efterfrågade Castle Beach Club, på "Millionaires Road", Miami Beach granne med stranden och Atlanten. Du kan hyra ut denna lägenhet för 150 USD per dygn med generellt 80% beläggning i byggnaden. Stor studio med mindre kök, två dubbelsängar, matplats, ett badrum, helt ombyggd, med direkt tillgång till stranden. Inga hyresrestriktioner, I samfällighetsavgiften ingår vatten och el. Beläget i en fullservicebyggnad med stor pool, tennis, Tikibar, butiker, restaurang, ryskt och turkiska spa och tillgång till stranden. Måste ses! Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Kontakta oss för intäkts- och kostnadskalkyl för uthyrning av denna lägenhet.

Byggnad

Byggnadstyp
18-planshus med garage och källare
Byggnadsår
1966
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: "Impact windows"
Fastighetsbeteckning
1711

Övriga byggnader

I samarbete med Venegas International Group och Stefan Lätt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift, HOA: 620 USD/mån.
Fast.skatt: På förfrågan.

Tillåten uthyrning av HOA: Möjligt hyra ut per dygn. Intäkt per dygn ca 150 USD/natt beroende på
säsong. Räkna med ca 80% beläggning per år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Miami Beach är en stad i Miami-Dade County i Florida i USA. Staden har en areal på 48,5 km², och har ca 90 000 fasta invånare. Miami Beach ligger på en barriärö i sydöstra Florida cirka 6 kilometer öster om centrala Miami. Staden, som grundades 1912, är en av USA:s mest kända badorter och känd för sina många hotell i Art Deco-stil. The South Beach Art Deco District är en nyckfull samling av mer än 800 arkitektoniskt skyddade byggnader från 1930-talet och 1940-talet. Området har fina boutiquehotell återgång och Miami Beach finaste restauranger, nattliv och spa. North Beach Ocean Terrace har snabbt blivit en mindre version av South Beach, med inbjudande oceanfront hotell och kaféer. Strandnära promenader längs med östra sidan av ön. Haulover Park för fiske, cykelturer, tennis eller golf.
Närservice
Castle Beach Club, f.d. The Playboy Hotel. Området har direkt tillgång till stranden, en utomhuspool och soldäck, gym, restaurang, poolbar, en livsmedelsbutik på plats, varuautomater, tvättstuga, kemtvätt, ryskt och turkiskt bad. Solstolar vid poolen, med Wi-Fi. Bara 10 minuters bilresa från South Beach och Bar Harbor, och endast 20 minuters bilresa till Miami internationella flygplats.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Castle Beach Club, Miami Beach
Florida

Pris:
260 000 USD
Antal rum:
1
Boarea:
37 m2
Ref.nr
C10241024

Dela

Till toppen