Vacker fullt möblerad 2-plansvilla med pool i efterfrågade The Shire

Vacker fullt möblerad 2-plansvilla med pool i efterfrågade The Shire i Westhaven med 5 sovrum och 4 badrum. Med uppvärmd pool och utomhusjacuzzi, samt stor solterrass i söder. Lyx väntar er till lågt pris i denna välutrustade och smakfullt inredda villa med bänkskivor i granit i köket och badrummen, rostfria vitvaror, lönnskåp och klinkergolv på bottenvåningen. Plattskärms-TV och takfläktar i alla sovrum och vardagsrummet. Detta professionellt inredda hem har inredning av fin kvalitet, inkluderat sängkläder och husgeråd. Ett fantastiskt tillfälle med närhet till Disneyparkerna och butiker i Orlando semesterområde. Bara kort avstånd till populära Champions Gate bekvämligheter och golf. Bara 20 minuter från Disney. Korttidsuthyrningsprogram att ansluta till med bra uthyrningsmöjligheter. Bra pris. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Orlandområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandområdet och Florida

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
262 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 2-plansvilla bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matsal, Fullt utrustat kök med stor matplats, köksö och frukostbar, fem sovrum, fyra badrum, tvättavdelning, stor solterrass och täckt terrass.
Kök
Fullt utrustat kök med stor matplats, köksö och frukostbar.
Badrum
Fyra badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning med tvättmaskin och tortumlare.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2011
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Trä
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker fullt möblerad 2-plansvilla med pool i efterfrågade The Shire i Westhaven med 5 sovrum och 4 badrum. Med uppvärmd pool och utomhusjacuzzi, samt stor solterrass i söder. Lyx väntar er till lågt pris i denna välutrustade och smakfullt inredda villa med bänkskivor i granit i köket och badrummen, rostfria vitvaror, lönnskåp och klinkergolv på bottenvåningen. Plattskärms-TV och takfläktar i alla sovrum och vardagsrummet. Detta professionellt inredda hem har inredning av fin kvalitet, inkluderat sängkläder och husgeråd. Ett fantastiskt tillfälle med närhet till Disneyparkerna och butiker i Orlando semesterområde. Bara kort avstånd till populära Champions Gate bekvämligheter och golf. Bara 20 minuter från Disney. Korttidsuthyrningsprogram att ansluta till med bra uthyrningsmöjligheter.

Kontakta oss för intäkts- och kostnadskalkyl för uthyrning av detta huset. Möjligt att ansluta villan till skandinavisk uthyrning. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Dubbelgarage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Pool med utomhusjacuzzi och stor solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2016): 4 476 USD/år.
HOA (samfällighetsavgift): 243 USD/mån (betalas kvartalsvis).
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
The Shire at Westhaven är en fantastisk gate community, mindre än en kilometer från Champions Gate med sina restauranger, golfbana, affärer och stormarknad. Detta är lyxigt boende med allt det bästa att erbjuda. Villorna är rymliga, vackert inredda med bekväma soffor i stort, ett spelrum och ett amerikanskt kök i full storlek. Fina utomhuspooler komplett med utomhusjacuzzis och rymliga soldäck. Ett närliggande Publix Supermarket. Walt Disney World Resort ligger bara 20 minuters bilresa och Universal Orlando Resort ™ bara en lite bit längre bort. Det finns också gott om kända restauranger i närheten.
Närservice
Fitnesscenter, tennisbanor, stor gemensam pool, klubbhus med spelrum m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

The Shire at Westhaven, Davenport
Florida

Pris:
359 950 USD
Antal rum:
7
Boarea:
262 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CS4849220

Dela

Till toppen