Fullt möblerad högt belägen tip top 3-rumslägenhet i Carlton Tower

Fullt möblerad högt belägen tip top 3-rumslägenhet i efterfrågade Carlton Tower på East Sunrise Boulevard, endast 150 meter till stranden. En vacker renoverad lägenhet på bästa adressen med 2 sovrum och 2 badrum. Med tillhörande garageplats i garaget. Köket är nytt och badrummen är smakfullt renoverade. Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Belägen mellan Fort Lauderdale Beach och gallerian. Bra pris och läge. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Fort Lauderdale. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Fort Lauderdale.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
111.67 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig 3-rumslägenhet bestående av: Entré och hall, tvättavdelning, vardagsrum med matsal, fullt utrustat kök, två sovrum, två badrum och en rymlig terrass med utsikt mot kanalen och "Intracoastal".
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
15 av 18, hiss finns
Allmänt
Fullt möblerad högt belägen tip top 3-rumslägehhet i efterfrågade Carlton Tower på East Sunrise Boulevard, endast 150 meter till stranden. En vacker renoverad lägenhet på bästa adressen med 2 sovrum och 2 badrum. Med tillhörande garageplats i garaget. Köket är nytt och badrummen är smakfullt renoverade. Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Belägen mellan Fort Lauderdale Beach och gallerian. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
18-planshus med garage och källare
Byggnadsår
1969
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: "Impact windows"
Fastighetsbeteckning
15-G
Övrigt
Carlton Tower.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2016): 5 768 USD/år.
Samfällighetsavgift (HOA-fee): 575 USD/mån.
HOA-regler: Minst 90 dagars uthyrning 3 gånger över en 2-årsperiod. Hund upp til 8 kg tillåtet i samfälligheten.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Fort Lauderdale ligger på den sydöstra kusten av Florida, centralt beläget mellan Miami och Palm Beach. Omfattar mer än 33 kvadratmiles med en befolkning på nästan 170.000 invånare, så är Fort Lauderdale den största av Broward County's 31 kommuner och den åttonde största staden i Florida. Omfamnas av Atlanten, New River och en myriad av vackra inre vattenvägar, så lever Fort Lauderdale verkligen upp till dess beteckning som "Amerikas Venedig".
Kommunikation
150 meter till starnden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

East Sunrise Blvd, Fort Lauderdale
Florida

Pris:
390 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
111.67 m2
Ref.nr
C10067939

Dela

Till toppen