2:a endast 200 m från stranden vid Siesta Key Beach

2:a endast 200 m från stranden vid Siesta Key Beach. Möjlighet att hyra ut minst 2 veckor, vilket ger stora hyresintäkter. Fantastisk möjlighet att äga din bit av paradiset till ett mycket rimligt pris på Siesta Key. Belägen strax söder om Stickney Point Bridge på Siesta Key. Området Sea Winds är en gemenskap med 2-planshus och 35 lägenheter med en underbar uppvärmd pool och lätt promenad till stranden. Nära restauranger och andra bekvämligheter som livsmedelsbutiker m.m.. Cykelförråd, tvättstuga och sällskapsdjur tillåtet. Mycket bra pris med detta läget. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Siesta Key Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
2 rum
Boarea
63.3 m2
Rumsbeskrivning
Rymlig 2-rumslägenhet bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matsal, kök, ett sovrum, tett badrum och en terrass..
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns
Allmänt
2:a endast 200 m från stranden vid Siesta Key Beach. Möjlighet att hyra ut minst 2 veckor, vilket ger stora hyresintäkter. Fantastisk möjlighet att äga din bit av paradiset till ett mycket rimligt pris på Siesta Key. Belägen strax söder om Stickney Point Bridge på Siesta Key. Området Sea Winds är en gemenskap med 2-planshus och 35 lägenheter med en underbar uppvärmd pool och lätt promenad till stranden. Nära restauranger och andra bekvämligheter som livsmedelsbutiker m.m.. Cykelförråd, tvättstuga och sällskapsdjur tillåtet. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
2-planshus
Byggnadsår
1974
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: "Impact windows"
Fastighetsbeteckning
209

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2016): 2 017 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: 498 USD/mån.

HOA-regler: Min. 14 dagars uthyrning, 26 gånger/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Att Siesta-stranden hamnar på ännu en topplista är ingen överraskning. Yahoo Travel utnämner den populära stranden till en av de 10 bästa i hela världen. Med utgångspunkt från The Village når man först en ganska öde del av Siesta-stranden, norr här om den djupa kanalen som många båtar väljer för att komma ut i Mexikanska Golfen. Det är något speciellt med denna del av stranden. Få strandbesökare väljer att bada eller sola här, desto fler har det som mål för promenaden. Promenaden tar dig längs den breda stranden, en rad fina villor ligger bakom strandgräset. Efter någon halv kilometer är man framme vid strandens centrum, med den stora parkeringsplatsen (som sällar räcker till) och paviljongen med duschar, toaletter, enkel snabbmatsrestaurang och souvenirshop m. m. Det är här stranden är som bredast, den har plats för tiotusentals. Sanden - den unika. "som pudersocker eller babypuder", enligt Yahoo Travel. Vad Yahoo Travel helt glömmer bort är att sanden aldrig blir varm. Även under de allra varmaste dagarna svalkar sanden. Den består av 99 procent av kvarts, det är förklaringen. Sanden är också en av anledningarna till att den årliga utmaningen - att vinna något av priserna i sandskulpturtävlingen. Det är ingen hejd på fantasi, kreativitet och kvalitet.
Kommunikation
Till stranden 200 meter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Siesta Key Beach
Florida

Pris:
239 000 USD
Antal rum:
2
Boarea:
63.3 m2
Ref.nr
CA4182927

Dela

Till toppen