Nyare byggd 1-plansvilla med uppvärmd pool i Port Saint Lucie

Nyare byggd (år 2006) 1-plansvilla med uppvärmd pool i Port Saint Lucie, 45 km norr om Jupiter och 25 km till vackra stränder vid Jensen Beach. Träd, buskar och staket ger en insynsskyddad tomt. A/C endast 1 år gamla enheter. Klinkergolv och laminatgolv. Granitbänkskivor och träskåp i köket. Välvt tak, öppen planlösning. Master bathroom har dubbla handfat och stor glasdusch. Separat tvättavdelning med garderober. Uteplats med halkfri klinkers runt poolen och stor utomhusjacuzzi för 8 personer. Orkanfönsterluckor. Automatiskt sprinklersystem i trädgården. Perfekt att hyra ut när ni inte är här. Bra pris och läge. Kontakta oss för att köpa hus i Port Saint Lucie. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Port Saint Lucie.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
160 m2 + 30 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad 1-plansvilla bestående av: Hall, vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök, tre sovrum, "den" som kontor, två badrum, tvättavdelning och stor terrass med pool. T
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Shingle
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Nyare byggd (år 2006) 1-plansvilla med uppvärmd pool i Port Saint Lucie, 45 km norr om Jupiter och 25 km till vackra stränder vid Jensen Beach. Träd, buskar och staket ger en insynsskyddad tomt. A/C endast 1 år gamla enheter. Klinkergolv och laminatgolv. Granitbänkskivor och träskåp i köket. Välvt tak, öppen planlösning. Master bathroom har dubbla handfat och stor glasdusch. Separat tvättavdelning med garderober. Uteplats med halkfri klinkers runt poolen och stor utomhusjacuzzi för 8 personer. Orkanfönsterluckor. Automatiskt sprinklersystem i trädgården. Perfekt att hyra ut när ni inte är här. Bra pris och läge.

Övriga byggnader

Vidbyggt dubbelgarage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Pool med stor solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2016): 2 573,62 USD/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Beläget i hjärtat av Floridas "Treasure Coast" mindre än en timme norr om Palm Beach, är Port Saint Lucie en växande kustort som har känslan av "det verkliga Florida". Vid Port Saint Lucie kan man vandra i konserverade naturmiljöer, paddla, rida på hästar på närliggande stränder och utöva allehanda vattensporter ute på vackra Jensen Beach med kilomterlånga stränder. Det finns ett brett utbud av affärer och restauranger i Port Saint Lucie.
Kommunikation
25 km till stranden vid Jensen Beach Park.
45 km till Jupiter.
150 km till Fort Lauderdale flygplats.
Övrigt
"The Treasure Coast", en del av Floridas östkust.

År 1715 var en spansk konvoj med fartyg på väg från Kuba till Florida, med slutmål Spanien. Men utanför Floridas östkust drabbades man av en orkan och elva av de tolv fartygen, som var lastade med silver och guld, förliste. Här av namnet "The Treasure Coast", och det anses än i dag att det finns skatter kvar att hämta ur havet.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Port Saint Lucie
Florida

Pris:
244 900 USD
Antal rum:
5
Boarea:
160 m2
Biarea:
30 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
C10316436

Dela

Till toppen