Fantastiskt pris på detta fritidshus på Longboat Key, stranden 20 m

Ett fantastiskt pris på detta fritidshus på efterfrågade ön Longboat Key i Florida, endast 20 meter från stranden. Faciliteterna på området inkluderar en stor gemensam pool, klubbhus med ett restaurangkök, ett väl underhållet klubbhus och mycket rimlig samfällighetsavgift. Bara 10 km från det världsberömda St Armands Circle. Byggd år 1974. Detta hus är mycket väl underhållet. Det finns ett stort vardagsrum, matsal kombinerat med ett kök, två sovrum och ett badrum. Tvättmaskin och torktumlare finns externt utanför badrummet. Området Gulfshore tillåter inte uthyrning eller husdjur. Denna hörntomt ligger endast 20 meter från stranden. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus på Longboat Key. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på Longboat Key och hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
69 m2 + 4 m2
Rumsbeskrivning
Det finns ett stort vardagsrum, matsal kombinerat med ett kök, två sovrum och ett badrum. Tvättmaskin och torktumlare finns externt utanför badrummet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.
Tvättavdelning
Tvättmaskin och torktumlare finns externt utanför badrummet.

Byggnad

Byggnadstyp
Mobile Home
Byggnadsår
1974
Ventilation
Takfläktar
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Plintar
Grundmur: Plintgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Ett fantastiskt pris på detta fritidshus på efterfrågade ön Longboat Key i Florida, endast 20 meter från stranden. Faciliteterna på området inkluderar en stor gemensam pool, klubbhus med ett restaurangkök, ett väl underhållet klubbhus och mycket rimlig samfällighetsavgift. Bara 10 km från det världsberömda St Armands Circle. Byggd år 1974. Detta hus är mycket väl underhållet. Det finns ett stort vardagsrum, matsal kombinerat med ett kök, två sovrum och ett badrum. Tvättmaskin och torktumlare finns externt utanför badrummet. Området Gulfshore tillåter inte uthyrning eller husdjur. Denna hörntomt ligger endast 20 meter från stranden. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 149 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2016): 699 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: 182 USD/mån.

HOA-regler. Ingen uthyrning och husdjur. En av köparna måste var 55 år eller äldre.

På området finns: Gemensam pool, klubbhus med ett restaurangkök, ett väl underhållet klubbhus.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vackra ön Longboat Key fördelas mellan Sarasota och Manatee kommun. Longboat Key erbjuder starndaktiviteteter, god mat och lyxiga resorts. I själva verket har 20 km av vita sandstränder bidragit till att göra detta till en oas, precis utanför Sarasota. Ön har egen golfbana och tennisklubb och bra restauranger och shopping. Longboat Key ger dig en elegant och vacker miljö, med en sällsynt kombination av fantastiska stränder och kulturella aktiviteter - allt med en avslappnad och elegant livsstil.
Kommunikation
20 meter till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Fritidshus

Longboat Key
Florida

Pris:
179 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
69 m2
Biarea:
4 m2
Tomtarea:
149 m2
Ref.nr
CA4180596

Dela

Till toppen