Rymlig lägenhet 5:a i Keystone Point, North Miami

Rymlig lägenhet 5:a i Keystone Point, North Miami med utsikt över Biscayne Bay. Tre sovrum ,tre badrum, gästtoalett helt renoverad med nya klibkergolv, kök, badrum m.m.. Området har pool och Tikibar. Egen brygga med el. Privat marina i området. Bra lugnt läge nära ut till Miami Beach och stränderna. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Miamiområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Miami och Florida.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
223 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Entré, hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök med matplats, tvättavdelning, tre sovrum, tre badrum och en gästtoalett, samt en balkong.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Rymlig lägenhet 5:a i Keystone Point, North Miami med utsikt över Biscayne Bay. Tre sovrum ,tre badrum, gästtoalett helt renoverad med nya klibkergolv, kök, badrum m.m.. Området har pool och Tikibar. Egen brygga med el. Privat marina i området. Bra lugnt läge nära ut till Miami Beach och stränderna. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
1957
Uppvärmning
A/C
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: "Impact windows"

Övriga byggnader

I samarbete med Venegas International Group och Stefan Lätt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift, HOA: 320 USD/mån.
Fast.skatt (2015): På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Jupiter är en stad och kommun i Florida, belägen i Palm Beach County. Folkmängd ca 40 000 fastboende invånare och med en landarea på 54,7 km².
Jupiter är rikt på historia och omges redan år 1565 och nämnt om Jupiter Inlet. Jupiters mest identifierbara landmärke, Jupiter Inlet Lighthouse, uppfördes på 1800-talet. Den ståtliga röda tegelfyren med sina 105 meter på den norra stranden av Jupiter Inlet. Jupiter har ett härlig tropiskt klimat och är verkligen en "småstad" med storstadsfördelar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Keystone Point, North Miami
Florida

Pris:
599 000 USD
Antal rum:
4
Boarea:
223 m2
Ref.nr
C10072164

Dela

Till toppen