Största lägenheten 4:a i området Midtown på översta våningen

Största lägenheten 4:a i området Midtown på översta våningen av fyra med hiss. Helt nymålad lägenhet med vardagsrum, fullt utrusat kök, två sovrum, ett arbetsrum alt. som ett 3:e sovrum och 3 badrum. Med terrass i västerläge och "impact windows". Modern superbekväm nyare gate community byggd år 2008 med klubbhus, tennis, gym och pool. Promenera till PGA Commons och restauranger, Midtown, affärer och nöjen. Ett bra pris för denna rymliga lägenhet. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
122.2 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Entré, hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök med matplats, tvättavdelning, två sovrum, ett arbetsrum, tre badrum och en terrass om 9,3 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns
Allmänt
Största lägenheten 4:a i området Midtown på översta våningen av fyra med hiss. Helt nymålad lägenhet med vardagsrum, fullt utrusat kök, två sovrum, ett arbetsrum alt. som ett 3:e sovrum och 3 badrum. Med terrass i västerläge och "impact windows". Modern superbekväm nyare gate community byggd år 2008 med klubbhus, tennis, gym och pool. Promenera till PGA Commons och restauranger, Midtown, affärer och nöjen. Ett bra pris för denna rymliga lägenhet. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
A/C
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: "Impact windows"
Fastighetsbeteckning
1416

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift, HOA: 449 USD/mån.
Fast.skatt (2015): 4 435 USD/år.

HOA-regler: Min. 90 dagars uthyrning. Max. 2 st. husdjur, totalt 27,2 kg.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Palm Beach Gardens är en stad i Palm Beach County, i delstaten Florida, USA. Palm Beaches är Floridas golfhuvudstad och "Gardens" - som de lokala invånarna kallar sitt hem - är den främsta orsaken. Professional Golfers 'Association of America (PGA) har sitt huvudkontor mitt i stan. När PGA National Resort and Spa är värd för Honda Classic, kommre världens bästa golfspelare för att spela på Champion Course under detta årliga PGA TOUR stopp.
Kommunikation
7 km till stranden vid Juno Beqxh. Nära shopping malls och all service i Palm Beach Gardens. Några få minuter med bil till golfbanorna.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Palm Beach Gardens
Florida

Pris:
245 000 USD
Antal rum:
4
Boarea:
122.2 m2
Ref.nr
C10270891

Dela

Till toppen