Villa i Palm Beach Graden i slutet av återvändsgränd

Villa i Palm Beach Gardens i slutet av en återvändsgränd med dubbelgarage. Endast 5 km till stranden vid Juno Beach. Massor av uppgraderingar. Trägolv. Höga välvda tak. Ljust öppet kök med granitbänkskivor. Stort Master bedroom med Master bathroom med hans och hennes badavdelning m.m. Ny varmvattenberedare. Minuter till Gardens Mall, stranden, restauranger och shopping. Klubbhus med tennisbanor, gym och pool. Möjlighet att anlägga pool. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
206 m2 + 46 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av: Entré, hall, vardagsrum, matsal, lounge, fullt utrustat kök med frukostbar, tvättavdelning, tre sovrum, tre badrum, walk-in closet och en täckt och en öppen terrass med möjlighet att anlägga pool.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2004
Uppvärmning
A/C
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Villa i Palm Beach Gardens i slutet av en återvändsgränd med dubbelgarage. Endast 5 km till stranden vid Juno Beach. Massor av uppgraderingar. Trägolv. Höga välvda tak. Ljust öppet kök med granitbänkskivor. Stort Master bedroom med Master bathroom med hans och hennes badavdelning m.m. Ny varmvattenberedare. Minuter till Gardens Mall, stranden, restauranger och shopping. Klubbhus med tennisbanor, gym och pool. Möjlighet att anlägga pool. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Dubbelgarage i vinkel.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 721 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Möjlighet att anlägga pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2014): 9 482 USD/år.
Samfällighetsavgift (HOA): 150 USD/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Palm Beach Gardens är en stad i Palm Beach County, i delstaten Florida, USA. Palm Beaches är Floridas golfhuvudstad och "Gardens" - som de lokala invånarna kallar sitt hem - är den främsta orsaken. Professional Golfers 'Association of America (PGA) har sitt huvudkontor mitt i stan. När PGA National Resort and Spa är värd för Honda Classic, kommre världens bästa golfspelare för att spela på Champion Course under detta årliga PGA TOUR stopp.
Kommunikation
Ca 5 km till stranden vid Juno Beach.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Palm Beach Gardens
Florida

Pris:
595 000 USD
Antal rum:
5
Boarea:
206 m2
Biarea:
46 m2
Tomtarea:
721 m2
Ref.nr
C10280232

Dela

Till toppen