Smakfullt ombyggd och renoverad 2-plansvilla 800 m från stranden

Smakfullt elegant ombyggd och renoverad 2-plansvilla med stort fantastiskt poolområde och pool i Jupiter. Villan ligger endast 800 meter från stranden. Med många arkitektoniska detaljer. Påkostat kök med elegant anpassade köksskåp, mosaikglaskakel, rostfria vitvaror med ett kök som är öppet mot vardagsrummet och med tre stora sovrum och tre badrum. Nyanlagd stor tropiska pool med spa och vattenfall. Frodig landskapsarkitektur. Ni får mycket för pengarna med denna villa. Kontakta oss för att köpa hus i Jupiter - Palm Beachområdet. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
250 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av: Entré, hall, vardagsrum, matsal, lounge, allrum, fullt utrustat kök med frukostbar, tvättavdelning, tre sovrum, tre badrum, två walk-in closets och en balkong och en ett flertal terrasser runt poolen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
1978
Uppvärmning
A/C
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Smakfullt elegant ombyggd och renoverad 2-plansvilla med stort fantastiskt poolområde och pool i Jupiter. Villan ligger endast 800 meter från stranden. Med många arkitektoniska detaljer. Påkostat kök med elegant anpassade köksskåp, mosaikglaskakel, rostfria vitvaror med ett kök som är öppet mot vardagsrummet och med tre stora sovrum och tre badrum. Nyanlagd stor tropiska pool med spa och vattenfall. Frodig landskapsarkitektur. Ni får mycket för pengarna med denna villa. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Dubbelgarage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 604 m2
Typ:
Trädgård och pool med terrass

Tomtbeskrivning
Nyanlagd stor tropiska pool med spa och vattenfall.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2015): 6 475 USD/år.
Samfällighetsavgift (HOA): 269,66 USD/mån.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Jupiter är en stad och kommun i Florida, belägen i Palm Beach County. Folkmängd ca 40 000 fastboende invånare och med en landarea på 54,7 km².
Jupiter är rikt på historia och omges redan år 1565 och nämnt om Jupiter Inlet. Jupiters mest identifierbara landmärke, Jupiter Inlet Lighthouse, uppfördes på 1800-talet. Den ståtliga röda tegelfyren med sina 105 meter på den norra stranden av Jupiter Inlet. Jupiter har ett härlig tropiskt klimat och är verkligen en "småstad" med storstadsfördelar.
Kommunikation
800 meter och 9 minuters promenad till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Jupiter Beach
Florida

Pris:
869 950 USD
Antal rum:
6
Boarea:
250 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
604 m2
Ref.nr
C10170997

Dela

Till toppen