Elegant hörnlägenhet 4:a renoverad på första våningen

Elegant hörnlägenhet 4:a renoverad på första våningen med hisnande 180 graders utsikt över vattnet med vyer över två laguner och "Intracoastal", utan fast bro i efterfrågade Admirals Cove i Jupiter. Nya "impact windows" och skjutdörrar. Split planlösning stoltserar 2 stora sovrum och ett kontor och TV-rum, som kan användas som ett tredje sovrum. Master bath med jacuzzi, separat dusch och dubbla handfat. Ljust utbyggt kök med rostfria vitvaror och gasspis. Master bedroom har stor walk-in closet och ett vardagsrum/matsal. Med eleganta trägolv och bar. Koppla av på den stora avskärmade uteplatsen. Privat brygga med hiss som kan lyfta 34 fots båt. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea + Biarea
200 m2 + 27 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Entré, hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök, tvättavdelning, två sovrum, två badrum, walk-in closet,
kontor och TV-rum, som kan bli till ett tredje sovrum, en gästtoalett och en inglasad terrass med utsikt "Intracoastal" över kanalen, samt en avskärmad uteplats.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns ej

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
1989
Uppvärmning
A/C
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: "Impact windows"
Fastighetsbeteckning
5101

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift, HOA: 1 331 USD/mån.
Fast.skatt (2014): 6 129 USD/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Jupiter är en stad och kommun i Florida, belägen i Palm Beach County. Folkmängd ca 40 000 fastboende invånare och med en landarea på 54,7 km².

Jupiter är rikt på historia och omges redan år 1565 och nämnt om Jupiter Inlet. Jupiters mest identifierbara landmärke, Jupiter Inlet Lighthouse, uppfördes på 1800-talet. Den ståtliga röda tegelfyren med sina 105 meter på den norra stranden av Jupiter Inlet. Jupiter har ett härlig tropiskt klimat och är verkligen en "småstad" med storstadsfördelar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Admirals Cove, Jupiter
Florida

Pris:
534 900 USD
Antal rum:
4
Boarea:
200 m2
Biarea:
27 m2
Ref.nr
C10153581

Dela

Till toppen