Elegant rymlig duplexlägenhet 4:a med stranden rakt framför

Elegant rymlig duplexlägenhet 4:a med stranden rakt framför och med havsutsikt i efterfrågade "Sea Colony". Högsta kvalitet i material och design. Några få Steg till havet och stranden. Helrenoverad år 2016. Med 3 sovrum och tre badrum. Helt nya "impact windows" och innerdörrar. Lyxiga stora badrum med exklusiv marmor och sten. Trägolv. Skyhöga tak. Kockkök med eleganta trä och glasskåp, bänkskivor i granit, exklusiv kakel och rostfria hushållsapparater. Garage, klubbhus med resort stil, stor pool, tennisbanor, gym och en privat strand. 24 timmars bevakning i "gate community". Djurvänligt. Minuter till allt Jupiter har att erbjuda. Området gränsar mot Juno Beach med surfmiljö. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
176 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av: Entré, hall, vardagsrum, matsal, lounge, fullt utrustat kök med matplats, tvättavdelning, tre sovrum, tre badrum, walk-in closet, en gästtoalett och en terrass med utsikt övre Atlanten och stranden.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.
Tvättavdelning
Tvättavdelning.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
Elegant rymlig duplexlägenhet 4:a med stranden rakt framför och med havsutsikt i efterfrågade "Sea Colony". Högsta kvalitet i material och design. Några få Steg till havet och stranden. Helrenoverad år 2016. Med 3 sovrum och tre badrum. Helt nya "impact windows" och innerdörrar. Lyxiga stora badrum med exklusiv marmor och sten. Trägolv. Skyhöga tak. Kockkök med eleganta trä och glasskåp, bänkskivor i granit, exklusiv kakel och rostfria hushållsapparater. Garage, klubbhus med resort stil, stor pool, tennisbanor, gym och en privat strand. 24 timmars bevakning i "gate community". Djurvänligt. Minuter till allt Jupiter har att erbjuda. Området gränsar mot Juno Beach med surfmiljö. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
1989
Uppvärmning
A/C
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: "Impact windows"
Fastighetsbeteckning
508

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift, HOA: 696 USD/mån.
Fast.skatt (2015): 5 056 USD/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Jupiter är en stad och kommun i Florida, belägen i Palm Beach County. Folkmängd ca 40 000 fastboende invånare och med en landarea på 54,7 km².
Jupiter är rikt på historia och omges redan år 1565 och nämnt om Jupiter Inlet. Jupiters mest identifierbara landmärke, Jupiter Inlet Lighthouse, uppfördes på 1800-talet. Den ståtliga röda tegelfyren med sina 105 meter på den norra stranden av Jupiter Inlet. Jupiter har ett härlig tropiskt klimat och är verkligen en "småstad" med storstadsfördelar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Jupiter Beach
Florida

Pris:
829 900 USD
Antal rum:
4
Boarea:
176 m2
Ref.nr
C10286913

Dela

Till toppen