Vackert Townhome i 3 plan med hiss vid Bradenton Beach

Vackert Townhome i 3 plan med hiss vid Bradenton Beach, Sarasota med exceptionellt läge inbäddad mellan bukten och Gulfen, vilket ger bådesoluppgång och solnedgång. 3 sovrum, 2 badrum, gästtoalett. Många bekvämligheter i området inklusive privat strand, två uppvärmda pooler, ett fitnessrum m.m. Med ett dubbelgarage i bottenplan med lagringsutrymme och en hiss i huset för din bekvämlighet. Köket är "top of the line". Öppet vardagsrum med högt i tak. Veckovis uthyrning är tillåten. Säljs fullt möblerat. Huset har aldrig hyrts ut. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Sarasota. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Sarasotaområdet.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
156.8 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Rymligt Townhome bestående av: Entré och hall, vardagsrum och matsal, fullt inrett och utrustat kök, tre sovrum, två badrum, gästtoalett och tvättavdelning, samt terrass.
Kök
Fullt inrett och utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhome i 3 plan
Byggnadsår
2005
Uppvärmning
Luftvärmepump
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: "Impact windows"
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
231
Övrigt
Vackert Townhome i 3 plan med hiss vid Bradenton Beach, Sarasota med exceptionellt läge inbäddad mellan bukten och Gulfen, vilket ger bådesoluppgång och solnedgång. 3 sovrum, 2 badrum, gästtoalett. Många bekvämligheter i området inklusive privat strand, två uppvärmda pooler, ett fitnessrum m.m. Med ett dubbelgarage i bottenplan med lagringsutrymme och en hiss i huset för din bekvämlighet. Köket är "top of the line". Öppet vardagsrum med högt i tak. Veckovis uthyrning är tillåten. Säljs fullt möblerat. Huset har aldrig hyrts ut. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Garage i bottenplan av huset.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 60 m2
Typ: Byggnadsyta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2015): 5 593 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: 600 USD/kv.

Hoa-regler: Möjligt hyra ut per kalendervecka.

Området heter Bradenton Beach Club.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
En av Floridas primära Gulfkuststäder, Sarasota erbjuder besökarna en blandning av kultur, "fine dining", en av USA:s bästa stränder, som ex. stranden vid Siesta Key, precis nedanför Sarasota centrum, som röstats fram som USA "Beach nr 1" och ett brett utbud av shoppingmöjligheter. Konstälskare kan uppskatta de största samlingarna av Rubens målningar i världen, plus verk av andra gamla mästare. Exklusiv och bra shopping finns på många ställen, bland annat "St Armands Circle" i Sarasota nära kusten.
Kommunikation
Till Lido Beach: 16 km.
Närservice
The Mall at University Town Center: 500 meter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Bradenton Beach
Florida

Pris:
649 000 USD
Antal rum:
5
Boarea:
156.8 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
60 m2
Ref.nr
CA4160950

Dela

Till toppen