Nybyggda Townhomes i Windsor at Westside Resort, Kissimmee

Nybyggda Townhomes i Windsor at Westside Resort, som är en av de nya områden i Orlando och Kissimmee-området från samma byggare som byggt Windsor Hills och Windsor Palms. Priserna är mycket bra och med närhet till det mesta. Boarea om 210 m2 fördelat på två plan med terrass och mindre pool. Huset består av nedre vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med granitbänkar, övre vardagsrum, fem sovrum, fyra badrum och en gästtoalett. Hör med oss om lediga tomter och priser. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Kissimmee. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Kissimmee och Florida.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
210 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av nedre vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med granitbänkar, övre vardagsrum, fem sovrum, fyra badrum och en gästtoalett.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhome i 2 plan
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
A/C
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Castaway
Övrigt
Nybyggda Townhomes i Windsor at Westside Resort, som är en av de nya områden i Orlando och Kissimmee-området från samma byggare som byggt Windsor Hills och Windsor Palms. Priserna är mycket bra och med närhet till det mesta. Boarea om 210 m2 fördelat på två plan med terrass och mindre pool. Huset består av nedre vardagsrum och matsal, fullt utrustat kök med granitbänkar, övre vardagsrum, fem sovrum, fyra badrum och en gästtoalett. Hör med oss om lediga tomter och priser. Skandinavisk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Frånpris 302 990 USD.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Privat uppvärmd pool.

Fullständigt underhåll av trädgårdarna på området.
Internet och kabelTV.
Daglig sophantering
Utvändig ommålning på Townhomes.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift (HOA-fee): 352 USD/mån.
Fast.skatt: Ännu ej fastställd.

I samfällighetsavgiften ingår:
800 m2 klubbhus med
utomhuspaviljong.
Resortpool och spa.
Lazy River.
Poolsidebar.
State-of-the-art gym.
Multisportidrottsplan
Sandvolleyboll och tennisbana.
Trådlöst internet på solterrassen vid poolen.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Windsor at Westside Resort är en av de nya områden i Orlando och Kissimmee-området från samma byggare som byggt Windsor Hills och Windsor Palms. Priserna är mycket bra och med närhet till det mesta.

Denna fantastiska resort har alla de populära bekvämligheterna som gym, tennnis, pool, poolbar, fri Internet i klubbhuset, samt utomhus och ett 800 m2 stort klubbhus, som är mittpunkten på området med en stor resortpool komplett med en vattenrutschbana. Tiki Bar serverar både drinkar och frestande menyer och luncher. Det finns också ett gym, med alla den allra senaste utrustningen. Volleyboll och multisportidrottsplan. En mindre matbutik ligger i klubbhuset tillsammans med en spelhall. Windsor at Westside är också en bemannad gate community.

Windsor st Westside Resort är strategiskt beläget i området Kissimmee och ligger i Osceola County. Med lätt tillgång till nöjesparker, restauranger och shopping. För Disneyentusiaster, är platsen perfekt med enkel tillgång till Disney parks via Toll Road 429 och West Way Blvd. Windsor at Westside ligger nära Paradise Palms Resort.

Windsor at Westside Resort inkluderar enfamiljshus och Townhomes.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Radhus

Windsor at Westside, Kissimmee
Florida

Pris:
302 990 USD
Antal rum:
7
Boarea:
210 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHFLWAWC

Dela

Till toppen