Vackert nyrenoverat Townhouse vid Jupiter Beach nära stranden

Vackert nyrenoverat Townhouse vid Jupiter Beach och endast en kort promenad ner till stranden. Ett hus i 2 plan med tre sovrum i hjärtat av Jupiters strand. Renoveringen omfattar nya klinkergolv, nytt inrett kök med granitbänkskivor och nya maskiner, nyrenoverade badrum, släta innertak, nyinstallerat elskåp, ny A/C med garanti till år 2023 och nyare apparater med garantier. Området gränsar till Carlin Park och ligger inom gångavstånd till butiker, livsmedelsbutiker, "Harbor Place", restauranger och naturligtvis - stranden! Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Jupiter - Palm Beachområdet. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Jupiter - Palm Beachområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea:
125 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerat Townhouse besående av: Entré, rymligt vardagsrum, matsal, tre sovrum, varav ett är som kontor idag, två badrum, en gästtoalett, tvättavdelning och stor inhägnad terrass.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.
Tvättavdelning
Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
1979
Uppvärmning
A/C
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
908
Övrigt
Vackert nyrenoverat Townhouse vid Jupiter Beach och endast en kort promenad ner till stranden. Ett hus i 2 plan med tre sovrum i hjärtat av Jupiters strand. Renoveringen omfattar nya klinkergolv, nytt inrett kök med granitbänkskivor och nya maskiner, nyrenoverade badrum, släta innertak, nyinstallerat elskåp, ny A/C med garanti till år 2023 och nyare apparater med garantier. Området gränsar till Carlin Park och ligger inom gångavstånd till butiker, livsmedelsbutiker, "Harbor Place", restauranger och naturligtvis - stranden! Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 157 m2
Typ:
Byggnadsyta och terrass

Tomtbeskrivning
Gemensam pool på området. 3 gemensamma tennisbanor på området.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2015): 963,36 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: 420 USD/mån.

HOA-regler: min 90 dgr uthyrning max. 2 ggr/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Jupiter är en stad och kommun i Florida, belägen i Palm Beach County. Folkmängd ca 40 000 fastboende invånare och med en landarea på 54,7 km².
Jupiter är rikt på historia och omges redan år 1565 och nämnt om Jupiter Inlet. Jupiters mest identifierbara landmärke, Jupiter Inlet Lighthouse, uppfördes på 1800-talet. Den ståtliga röda tegelfyren med sina 105 meter på den norra stranden av Jupiter Inlet. Jupiter har ett härlig tropiskt klimat och är verkligen en "småstad" med storstadsfördelar.
Kommunikation
500 m till stranden.
Närservice
Området gränsar till Carlin Park och ligger inom gångavstånd till butiker, livsmedelsbutiker, "Harbor Place", restauranger och naturligtvis - stranden!

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Jupiter Beach
Florida

Pris:
350 000 USD
Antal rum:
5
Boarea:
125 m2
Tomtarea:
157 m2
Ref.nr
I10259400

Dela

Till toppen