Vacker nyare byggd (2011) 1-plansvilla i efterfrågade Ashbury

Vacker nyare byggd (2011) 1-plansvilla i efterfrågade området Ashbury i Sebastian. Sebastian är grannort till Vero Beach och är belägen precis norr om. Villan har fortfarande byggarantin aktiv. Påkostad villa med tre sovrum och två badrum, rumligt vardagsrum och matsal, samt kök med granitbänkskivor och rostfria köksmaskiner. 2-glas isolerglas. Uppgraderad belysning och dubbelgarage. Njut av avskildhet på stor bakre patio. Gemensam pool på området med stor solterrass. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Sebastian och Vero Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Sebastian och Vero Beachområdet.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
167 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av: Entré, hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök med frukostbar, tre sovrum och två badrum, tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, samt en bakre rymlig patio.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
Gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2011
Uppvärmning
A/C
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker nyare byggd (2011) 1-plansvilla i efterfrågade området Ashbury i Sebastian. Sebastian är grannort till Vero Beach och är belägen precis norr om. Villan har fortfarande byggarantin aktiv. Påkostad villa med tre sovrum och två badrum, rumligt vardagsrum och matsal, samt kök med granitbänkskivor och rostfria köksmaskiner. 2-glas isolerglas. Uppgraderad belysning och dubbelgarage. Njut av avskildhet på stor bakre patio. Gemensam pool på området med stor solterrass. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Rymligt garage med plats för två bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 900 m2
Typ:
Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning
Gemensam pool på området.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2015):1 814 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: 165 USD/kv.

HOA-regler: Min. 6 månader och max. 2 gånger per år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Sebastian är en stad belägen i norra änden av Indian River County, Florida. Sebastian ligger precis ovanför Vero Beach. Sebastian har fri utsikt över Indian River lagunen.
Kommunikation
Ca 1,5 timme med bill till Orlando och Orlando flygplats.
Ca 2 timmar med bil till Fort Lauderdale och Fort Lauderdale-Hollywood flygplats.
Ca 2,5 timmar med bil till Miami och Miami flygplats.
Övrigt
"The Treasure Coast", en del av Floridas östkust.
År 1715 var en spansk konvoj med fartyg på väg från Kuba till Florida, med slutmål Spanien. Men utanför Floridas östkust drabbades man av en orkan och elva av de tolv fartygen, som var lastade med silver och guld, förliste. Här av namnet "The Treasure Coast", och det anses än i dag att det finns skatter kvar att hämta ur havet.

Sebastian och Vero Beach, två mindre städer på "The Treasure Coast". Med utgångspunkt från Sebastian är det ca 1,5 timme till Orlando och ca 2 timmar till Fort Lauderdale. Man är borta från de hektiska storstadsmiljöerna, men man har ändå tillgång till allt man kan önska sig av nöjen och bekvämligheter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Ashbury, Sebastian
Florida

Pris:
244 500 USD
Antal rum:
5
Boarea:
167 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
900 m2
Ref.nr
CFV167982

Dela

Till toppen