Vackert välskött Townhouse på Lakeside Boulevard, Vero Beach

Vackert välskött Townhouse på Lakeside Boulevard, Vero Beach som sällan kommer ut på marknaden. Detta är ett Townhouse i tre plan. Otroligt ljus, norr och söder exponering. Mittemot gemensam pool och denna modell har ett dubbelgarage. Stor expansiv sjöutsikt. Service, affärer och restauranger ligger nära. Ca 500 m till vacker sandstrand. Ett Townhouse till ett fantastiskt pris. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Kontakta oss för att köpa hus i Vero Beach. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Vero Beachområdet.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum
Boarea + Biarea
195 m2 + 40 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av: Entré, hall, vardagsrum, matsal, fullt utrustat kök med matplats, tre sovrum och två badrum, gästtoalett, tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, samt ett uterum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
Gästtoalett.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Byggnadsår
1990
Uppvärmning
A/C
Ventilation
A/C
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert välskött Townhouse på Lakeside Boulevard, Vero Beach som sällan kommer ut på marknaden. Detta är ett Townhouse i tre plan. Otroligt ljus, norr och söder exponering. Mittemot gemensam pool och denna modell har ett dubbelgarage. Stor expansiv sjöutsikt. Service, affärer och restauranger ligger nära. Ca 500 m till vacker sandstrand. Ett Townhouse till ett fantastiskt pris. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Övriga byggnader

Rymligt garage med plats för två bilar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Gemensam pool på området.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2015):2 302 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: 1 560 USD/kv.

HOA-regler: Min. 1 månad.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vero Beach är en stad i Indian River County, i delstaten Florida. Vero Beach är en elegant stad som ligger längs Floridas Atlantkust. En fristad för golfare, utövare av vattensporter och för de som gillra fiske. Lugna stränder, museer, vackre natur och vackra stränder gör Vero Beach till en fantastisk destination och en viktig del av regionen som kallas för "The Treasure Coast". Staden erbjuder också ett bra urval av butiker - både i centrum och i stora köpcentra och med läcker mat för alla budgetar. I Vero Beach finns också museer, konstgallerier och många parker, varav några har tillgång till ett lockande nätverk av floder och vikar.
Kommunikation
Ca 1,5 timme med bill till Orlando och Orlando flygplats.
Ca 2 timmar med bil till Fort Lauderdale och Fort Lauderdale-Hollywood flygplats.
Ca 2,5 timmar med bil till Miami och Miami flygplats.
Övrigt
"The Treasure Coast", en del av Floridas östkust.
År 1715 var en spansk konvoj med fartyg på väg från Kuba till Florida, med slutmål Spanien. Men utanför Floridas östkust drabbades man av en orkan och elva av de tolv fartygen, som var lastade med silver och guld, förliste. Här av namnet "The Treasure Coast", och det anses än i dag att det finns skatter kvar att hämta ur havet.

Sebastian och Vero Beach, två mindre städer på "The Treasure Coast". Med utgångspunkt från Sebastian är det ca 1,5 timme till Orlando och ca 2 timmar till Fort Lauderdale. Man är borta från de hektiska storstadsmiljöerna, men man har ändå tillgång till allt man kan önska sig av nöjen och bekvämligheter.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Radhus

Lakeside Boulevard, Vero Beach
Florida

Pris:
365 000 USD
Antal rum:
5
Boarea:
195 m2
Biarea:
40 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CFV168176

Dela

Till toppen