Rymliga 4:or L'Atelier Residences i Miami Beach

Rymliga 4:or L'Atelier Residences i Miami Beach med endast 23 exklusiva lägenheter. L'Atelier Residences blir ett 18-planshus med garage och källare. Beläget på 69:e gatan och Collins Avenue. Alla lägenheter kommer att ha direkt havsutsikt, privata hissar, och överdimensionerade djupa terrasser. L'Atelier Residences kommer att byggas där det tidigare anrika Golden Sands Hotel låg och man kommer att bevara Golden Sands Hotel's historiska fasad. L'Atelier Residences är ritad av arkitekten Luis Revuelta och L'Atelier blir det första bostadsprojektet av Holly Hunt, som designar interiören. Enzo Enea fungerar som landskapsarkitekt. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Hör med oss om lediga lägenheter, placering, information och pris.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
214 m2
Rumsbeskrivning
Rymlig 4:a modell A1 bestående av: Entré, hall, gästtoalett, vardagsrum och kök i öppen planlösning med frukostbar, tre sovrum, tre badrum, tvättrum och två stora terrasser, en i öster mot Atlanten och en i väster "Intracoastal" om totalt 99 m2.

Hör med oss om lediga lägenheter, placering, information och pris.

- Expansiva terrasser med panoramautsikt över havet och utsikt över staden.
- Italienska lyxkök.
- Gaggenau hushållsmaskiner.
- Badrum av den hyllade designer Antonio Lupi.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4-14 av 18, hiss finns
Allmänt
Rymliga 4:or L'Atelier Residences i Miami Beach med endast 23 exklusiva lägenheter. L'Atelier Residences blir ett 18-planshus med garage och källare. Beläget på 69:e gatan och Collins Avenue. Alla lägenheter kommer att ha direkt havsutsikt, privata hissar, och överdimensionerade djupa terrasser. L'Atelier Residences kommer att byggas där det tidigare anrika Golden Sands Hotel låg och man kommer att bevara Golden Sands Hotel's historiska fasad. L'Atelier Residences är ritad av arkitekten Luis Revuelta och L'Atelier blir det första bostadsprojektet av Holly Hunt, som designar interiören. Enzo Enea fungerar som landskapsarkitekt. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Hör med oss om lediga lägenheter, placering, information och pris.

Byggnad

Byggnadstyp
18-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
A/C
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
A1 North
Övrigt
L'Atelier Residences blir ett 18-planshus med garage och källare. Beläget på 69:e gatan och Collins Avenue. Alla lägenheter kommer att ha direkt havsutsikt, privata hissar, och överdimensionerade djupa terrasser.
L'Atelier Residences kommer att byggas där det tidigare anrika Golden Sands Hotel låg och man kommer att bevara Golden Sands Hotel's historiska fasad. L'Atelier Residences är ritad av arkitekten Luis Revuelta och L'Atelier blir det första bostadsprojektet av Holly Hunt, som designar interiören. Enzo Enea fungerar som landskapsarkitekt.

Övriga byggnader

I samarbete med Venegas International Group och Stefan Lätt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Bekvämligheter på L'Atelier Residences:
- Concierge.
- 24-timmars bevakning.
- Privat strandområde.
- Pool och srandservice.
- Oceanfront infinity pool.
- Upper Deck 7 m pool.
- Poolside Cabanas.
- Poolbar och grillplats.
- Hammock Garden.
- Spa-avdelning och behandlingsrum.
- Bastu och hamam.
- Skönhetssalong.
- Dubbel takhöjd i "State-of-the-art" gym.
- Bibliotek och mötesrum.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Miami Beach är en stad i Miami-Dade County i Florida i USA. Staden har en areal på 48,5 km², och har ca 90 000 fasta invånare. Miami Beach ligger på en barriärö i sydöstra Florida cirka 6 kilometer öster om centrala Miami. Staden, som grundades 1912, är en av USA:s mest kända badorter och känd för sina många hotell i Art Deco-stil. The South Beach Art Deco District är en nyckfull samling av mer än 800 arkitektoniskt skyddade byggnader från 1930-talet och 1940-talet. Området har fina boutiquehotell återgång och Miami Beach finaste restauranger, nattliv och spa. North Beach Ocean Terrace har snabbt blivit en mindre version av South Beach, med inbjudande oceanfront hotell och kaféer. Strandnära promenader längs med östra sidan av ön. Haulover Park för fiske, cykelturer, tennis eller golf.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

L'Atelier Residences, Miami Beach
Florida

Pris:
4 659 000 USD
Antal rum:
4
Boarea:
214 m2
Ref.nr
CFHULANA1

Dela

Till toppen