Rymliga lägenheter 3:or i omtalade The Ritz-Carlton, Miami Beach

Rymliga lägenheter 3:or i omtalade The Ritz-Carlton Residences på Miami Beach designat av prisbelönta italienska arkitekten Piero Lissoni. The Ritz-Carlton Residences består av endast 111 lägenheter och 15 privata villor. I nästan ett sekel har The Ritz-Carlton stått för den högsta standarden med oövertroöverträffad service och The Residences i Miami Beach förlänger denna tradition till dig som köper en lägenhet. Du kommer att uppleva god service och ett lyxigt boende på allra högsta nivå. Området är om sju tunnland med vackra påkostade trädgårdar, pooler och all tänkbar service. Det utmärkta läget ger tillgång till några av Miami Beach och Miamis mest populära områden som South Beach, Lincoln Road, Miami Design District och Bal Harbour. Svensk visning och hjälp med köpet på plats. Hör med oss om lediga lägenheter, placering, information och pris.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
180 m2
Rumsbeskrivning
Rymlig 3:a bestående av: Entré, hall, gästtoalett, vardagsrum och kök i öppen planlösning med frukostbar, två sovrum, två badrum, tvättrum
och en stor terrass om hela 35 m2.

Hör med oss om lediga lägenheter, placering, information och pris.

Kundanpassade inredningsdetaljer designade av Piero Lissoni.
Privat hiss till de flesta lägenheterna.
Vackra stengolv i vardagsrummen.
Solida överdimensionerade innerdörrar.
Orkanresistenta fönster och dörrar i hela byggnaden.
Tvättrum i lägenheterna med frontmatad tvättmaskin och torktumlare, och torkskåp.
Sommarkök i utvalda lägenheter.
"Plunge" pooler i utvalda lägenheter.
Förinstallerat för smart hemteknik.
Justerbart kylsystem HVAC System.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.
Gästtoalett
En gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2-4 av 9, hiss finns
Allmänt
Rymliga lägenheter 3:or i omtalade The Ritz-Carlton Residences på Miami Beach designat av prisbelönta italienska arkitekten Piero Lissoni. The Ritz-Carlton Residences består av endast 111 lägenheter och 15 privata villor. I nästan ett sekel har The Ritz-Carlton stått för den högsta standarden med oöverträffad service och The Residences i Miami Beach förlänger denna tradition till dig som köper en lägenhet. Du kommer att uppleva god service och ett lyxigt boende på allra högsta nivå. Området är om sju tunnland med vackra påkostade trädgårdar, pooler och all tänkbar service. Det utmärkta läget ger tillgång till några av Miami Beach och Miamis mest populära områden som South Beach, Lincoln Road, Miami Design District och Bal Harbour. Svensk visning och hjälp med köpet på plats.

Hör med oss om lediga lägenheter, placering, information och pris.

Byggnad

Byggnadstyp
9-planshus med garage och källare
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
A/C
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas
Fastighetsbeteckning
B1
Övrigt
The Ritz-Carlton Residences, Miami Beach ligger i ett lugnt område med grönskande naturlandskap, livgivande vatten runt omkring och en stimulerande kosmopolitisk miljö med South Beach och Lincoln Road i närheten.

Övriga byggnader

I samarbete med Venegas International Group och Stefan Lätt.

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Miami Beach är en stad i Miami-Dade County i Florida i USA. Staden har en areal på 48,5 km², och har ca 90 000 fasta invånare. Miami Beach ligger på en barriärö i sydöstra Florida cirka 6 kilometer öster om centrala Miami. Staden, som grundades 1912, är en av USA:s mest kända badorter och känd för sina många hotell i Art Deco-stil. The South Beach Art Deco District är en nyckfull samling av mer än 800 arkitektoniskt skyddade byggnader från 1930-talet och 1940-talet. Området har fina boutiquehotell återgång och Miami Beach finaste restauranger, nattliv och spa. North Beach Ocean Terrace har snabbt blivit en mindre version av South Beach, med inbjudande oceanfront hotell och kaféer. Strandnära promenader längs med östra sidan av ön. Haulover Park för fiske, cykelturer, tennis eller golf.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

The Ritz-Carlton Residences, Miami Beach
Florida

Pris:
2 250 000 USD
Antal rum:
3
Boarea:
180 m2
Ref.nr
CFHURCR2B

Dela

Till toppen