Välskött 3:a i eftertraktade Bella Piazza - bra hyresintäkter!

Välskött 3:a hörnlägenhet i eftertraktade Bella Piazza, prisvärd och där allt du vill göra och se i centrala Florida är inom räckhåll. Du har lätt tillgång till allt Orlando har att erbjuda. Lägenheten ligger på översta våningen - 4:e våningen, ingen insyn från grannar eller buller från ovan. Säljes fullt möblerad och utrustad. Bella Piazza är en god investering i dagens marknad där lägenheter att hyra i Orlando-området blir mer och mer populärt. Området är tip top 360 dagar om året, perfekt läge, antingen för att spela golf eller besöka Disney's attraktioner - i kombination med en underbart härlig semesterupplevelse. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Davenport, Orlando. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i hela Orlandoområdet och Florida.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
95 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten har två sovrum med egna ensuite badrum. Kök med barlösning och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för middagar och tillgång till den soliga terrassen om hela 10 m2. Du kan njuta av frukost på din egna privata veranda. På kvällen kan du njuta av med familj och vänner av en fantastisk solnedgång i o m sydvästligt läge. Parkering utanför lägenheten.

Beräknade nettointäkter:

Räkna med att få uthyrt mellan 18 till 28 veckor. Utbetalning till ägaren efter skatt och provisioner är 55-100 USD per natt beroende på säsong och antal sovrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två ensuite badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns
Allmänt
Välskött 3:a hörnlägenhet i eftertraktade Bella Piazza, prisvärd och där allt du vill göra och se i centrala Florida är inom räckhåll. Du har lätt tillgång till allt Orlando har att erbjuda. Lägenheten ligger på översta våningen - 4:e våningen, ingen insyn från grannar eller buller från ovan.
Säljes fullt möblerad och utrustad.

Bella Piazza är en god investering i dagens marknad där lägenheter att hyra i Orlando-området blir mer och mer populärt. Området är tip top 360 dagar om året, perfekt läge, antingen för att spela golf eller besöka Disney's attraktioner - i kombination med en underbart härlig semesterupplevelse.

Beräknade nettointäkter:

Räkna med att få uthyrt mellan 18 till 28 veckor. Utbetalning till ägaren efter skatt och provisioner är 55-100 USD per natt beroende på säsong och antal sovrum.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Reverserad A/C varmt och kallt
Ventilation
Central air-condition
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt (2013): 1 641 USD/år.
Samfällighetsavgift, HOA: 325 USD/mån.

I området:
Stort klubbhus med lokaler under tak där många stora salonger finns tillgängliga gratis..

Spelrum med olika bollspel, storbilds-TV etc. - Perfekt för ungdomar.

"Business Center" med Internet, datorer och skrivare.

Gym.

2 stora pooler + spa.

Barnbassäng.

Utomhus kök med poolområde och med grill för fri användning.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bella Piazza är en 4+ stjärnigt lägenhetskomplex med centralt läge - bara 15 minuter från Disney Parks Bella Piazza. Beläget utanför Highway 27 - bara några få minuter från motorväg 192 i Four Corners-området. Bella Piazza kombinerar atmosfären av ett modern resort med elegans, komfort och skönhet i traditionell medelhavsstil.

Bella Piazza kombinerar komfort i lägenheterna med atmosfären av en badort. Möbler och inredning i lägenheten är av en mycket hög standard. Byggnaden har en hiss.På gångavstånd är Berry Town Center, som erbjuder en stormarknad, bank, bensinstation och många affärer och restauranger. Anläggningen är utformad med charmen i en by Medelhavet. Lägenheten kombinerar hemtrevlig komfort med stämningen i en härlig utväg med många lyxiga bekvämligheter.
Kommunikation
Från Bella Piazza finns det enkel tillgång till större vägar som leder till Tampa, Daytona och Cocoa Beach. Ca. avstånd till alla attraktioner i Orlando är följande: Walt Disney World - 9 miles Universal Orlando - 23 miles, SeaWorld Adventure Park 20 miles, Busch Gardens Tampa 61 miles, Clearwater Beach 85 miles, Cocoa Beach 76 miles. Ca. 3,5 timmar till Miami, Ft. Lauderdale och Hollywood Beach.
Närservice
Bella Piazza är ett av de få områden i Orlando med gångavstånd till livsmedelsbutiker, restauranger, barer och liknande.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Bella Piazza, Davenport
Florida

Pris:
134 900 USD
Antal rum:
3
Boarea:
95 m2
Ref.nr
CFSBP731

Dela

Till toppen